Η ολοκλήρωση του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, που θα ξεκινάει από την Κίσαμο, η επάρκεια νερού και η προστασία του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος αποτελούν τρία από τα κρισιμότερα ζητήματα για την ευρύτερη περιοχή της Κισάμου τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ, πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθηγητής Βασίλης Διγαλάκης

Ο κ. Διγαλάκης, ανέφερε τα παραπάνω μεταξύ άλλων, στην διάρκεια της ομιλίας του στην ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης σε οικογενειακή ταβέρνα στο Καστέλι.

Παρουσία περισσότερων από 200 πολιτών της Κισάμου, ο κ. Διγαλάκης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου, επισημαίνοντας ότι «κάθε ψήφος μετράει», «κάθε ψήφος στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη» ισχυροποιεί τη θέση της επόμενης κυβέρνησης».

«Αν δεν υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση, θα πάμε σε νέες εκλογές με απλή αναλογική. Δεν πρέπει, λοιπόν, να επαναπαυτούμε στο αποτέλεσμα του Μαΐου, πρέπει να πάμε όλοι να ψηφίσουμε ώστε η διαφορά να είναι μεγάλη και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αυτοδύναμη», σημείωσε ο κ. Διγαλάκης.

Αναφερόμενος στα βασικότερα ζητήματα της Κισάμου, ο υποψήφιος Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι «το θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης είναι προσωπική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι θα πιέσω σε αυτή την κατεύθυνση, δηλαδή στην ολοκλήρωση του έργου μέσα σε μία τετραετία».

Για το θέμα της επάρκειας νερού στη Δυτική Κίσαμο, ο κ. Διγαλάκης υπογράμμισε ότι «αποτελεί ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για όλους μας. Για τον αυριανό Πρωθυπουργό, για την παράταξή μας και για εμένα προσωπικά. Η πλέον άμεση και σίγουρη επιλογή, η οποία μπορεί να υλοποιηθεί μέσα σε διάστημα ενός χρόνου, είναι η διασύνδεση του αγωγού από το Κολυμπάρι», πρόσθεσε ο κ. Διγαλάκης, τονίζοντας την ανάγκη στήριξης, με συγκεκριμένα μέτρα, του πρωτογενούς τομέα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρει το λιμάνι της Κισάμου, σημειώνοντας ότι «υπάρχει οριοθετημένη μαρίνα, μπορεί δηλαδή να λειτουργήσει ως μία εν δυνάμει προέκταση του Νομού Χανίων με το πιο κοντινό σημείο από το σύμπλεγμα των Ιονίων που είναι το νησί των Κυθήρων».

Ο κ. Διγαλάκης αναφέρθηκε και στην πρυτανική του θητεία στο Πολυτεχνείο Κρήτης, παρουσιάζοντας το πολύπλευρο έργο που επιτεύχθηκε, ενώ ξεκαθάρισε ότι «δεν θα έμπαινα στον στίβο της πολιτικής αν δεν είχα εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που είναι συγχρόνως και ικανός και έντιμος, αλλά διαθέτει και τους ανθρώπους να δουλέψει».

Καταλήγοντας, ο κ. Διγαλάκης ανέφερε ότι «ζητώ τη στήριξή σας για να μπορέσω να βοηθήσω τον τόπο μας. Να βοηθήσω, με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια όλων των Ελλήνων, για πρόοδο και προκοπή. Μια προσπάθεια στην οποία δεν περισσεύει κανείς. Γιατί η επόμενη κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση όλων. Σας ζητώ να με τιμήσετε προσωπικά με την ψήφο σας, για να μπορέσω, από την επόμενη κιόλας ημέρα, να εργαστώ για τον τόπο μου. Με γνώση και τόλμη. Με ειλικρίνεια και ευθύνη. Για τα Χανιά μας, για την Κρήτη μας, για την Ελλάδα μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook