Την απόφαση της ΕΠΟ για τη δημιουργία κρητικού ομίλου στη Γ’ Εθνική ανακοίνωσε στην Τακτική Γενική Συνέλευση ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βαγγέλης Γραμμένος. 

Μένει να “κλειδώσει” η μορφή που θα έχει ο κρητικός όμιλος, με πιθανή τη στελέχωσή του με 9 ομάδες, οι οποίες θα αναμετρηθούν σε πρωτάθλημα κατά πάσα πιθανότητα των τριών γύρων. Από τις Ενώσεις της Κρήτης γίνεται προσπάθεια για όμιλο με παραπάνω ομάδες, που θα σημάνει την άνοδο των δευτεραθλητών ή περισσότερων ομάδων από τα τοπικά, αλλά για την ώρα δε φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το σενάριο αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι με κοινό τους αίτημα οι Ενώσεις Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου ζητούσαν τη δημιουργία κρητικού ομίλου, είτε με 13, είτε με 16 ομάδες.

Οι 9 ομάδες που βρίσκονται τώρα στον κρητικό όμιλο είναι ΣΥΝΚΑ, Πανακρωτηριακός, Επισκοπή, ΑΕ Μυλοποτάμου, Ηρόδοτος, Γιούχτας, ΠΟΑ, Πόρος και Αγ. Νικόλαος. 

Οσον αφορά την απολογιστική Γ.Σ. της ΕΠΟ υπήρξε πλειοψηφία τόσο σε διοικητικό, οικονομικό απολογισμό, όσο και στον προϋπολογισμό για τον νέο χρόνο. Οι Ενώσεις της Κρήτης ψήφισαν “ναι” σε όλες τις διαδικασίες, με εξαίρεση το “παρών” της ΕΠΣ Λασιθίου στον οικονομικό απολογισμό.

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook