Ο Χημικός Μηχανικός Δημήτρης Σαμψών, είναι ο νέος Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου για την περίοδο Ιουλίου 2019 – Ιουνίου 2020.

 Ο Δημήτρης Σαμψών έχει διατελέσει επανειλημμένα μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο και έχει υπηρετήσει τα ιδεώδη του Ρόταρυ από διάφορες θέσεις. Νέος και δραστήριος, παρέλαβε την σκυτάλη από τον Gian Andrea Garancini, που ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη και με πλούσια κοινωνική προσφορά ροταριανή χρονιά.

Σε απλή συνεστίαση το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου, όπως ορίζει το πρωτόκολλο του Ρόταρυ, ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δ.Σ. Gian Andrea Garancini παρουσίασε έναν συνοπτικό απολογισμό από τις δράσεις της χρονιάς 2018 – 2019, που μεταξύ άλλων περιλάμβαναν πανηγυρικές συνεστιάσεις με καταξιωμένους ομιλητές, εκδηλώσεις κοινωνικής στήριξης και ανάπτυξης του ανθρωπισμού, δράσεις εξωστρέφειας, κ.α. Στο τέλος της παρουσίασης, ο Gian Andrea Garancini ευχαρίστησε από καρδιάς όλα τα μέλη του Ομίλου για την πολύτιμη στήριξή τους, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσει και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο νέος Πρόεδρος Δημήτρης Σαμψών παρουσίασε τους βασικούς άξονες της νέας χρονιάς, καθώς και το νέο Δ.Σ. που αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Δημήτρης Σαμψών

Αντιπρόεδρος Α’: Στάθης Βασιλειάδης

Αντιπρόεδρος Β’: Παντελής Κρουσταλάκης

Αντιπρόεδρος Γ’: Μανόλης Φούμης

Γραμματέας: Γιώργος Χριστοδουλάκης

Ταμίας: Νίκος Σπετσίδης

Κοσμήτορας: Νώντας Χαρωνίτης

Ηλεκτρονικός Γραμματέας: Γιάννης Μηλιαράς

Μέλη: Μιχάλης Ζωγραφάκης – Σφακιανάκης, Γιάννης Λαπιδάκης, Σοφία Βισκαδουράκη

προΠρόεδρος: Gian Andrea Garancini

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook