Με «άγριες» διαθέσεις  μπαίνει ο Ιούλιος και η τελευταία προεκλογική εβδομάδα, στο Ηράκλειο και η πρωτομηνιά της ερχόμενης Δευτέρας αναμένεται να έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο λόγος είναι ο…. «συνωστισμός»  πολιτικών αρχηγών που θα πραγματοποιήσουν ομιλίες σε πολιτικές συγκεντρώσεις και μάλιστα, όχι μόνο την ίδια ημέρα, αλλά και την ίδια ώρα.

Να πάρουμε τα πράγματα κατά σειρά των…. ανακοινώσεων.

Την Δευτέρα 1η Ιουλίου και ώρα 20:30 ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας.

Την Δευτέρα 1η Ιουλίου και ώρα 20:30 ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Κορνάρου (σε απόσταση 300 μέτρων από την πλ. Ελευθερίας).

Την Δευτέρα 1η Ιουλίου και ώρα 19:30 η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει σε συγκέντρωση του Κινήματος για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Α.Παπανδρέου στο Αρκαλοχώρι (σε απόσταση 36 χιλιομ. από το Ηράκλειο)

Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι μου λέει, πως την Δευτέρα στο Ηράκλειο κάποιοι θα πρέπει να αποφασίσουν «με ποιους να πάνε και ποιους να αφήσουν».