Γράφει Ο Παραπολιτικός

Μίνι debate είχαν το βράδυ της Πέμπτης ο τέως υφυπουργός και υποψήφιος Βουλευτής Χανίων με την ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης και ο Παύλος Πολάκης, στην Νέα Τηλεόραση Κρήτης με τον Λευτέρη Κουρκουλό.

Ο Μανούσος Βολουδάκης έθιξε το θέμα του ραντάρ προσέγγισης στο αεροδρόμιο Χανίων, το οποίο ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί, παρόλο που είναι στις συμβατικές υποχρεώσεις της εταιρείας προς το ελληνικό δημόσιο. Μάλιστα ο Μ. Βολουδάκης ήταν ιδιαίτερα καυστικός προς τον Παύλο Πολάκη, ενώ δεσμεύτηκε να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τοποθετηθεί το ραντάρ.

Δείτε το επίμαχο σημείο από την εκπομπή.

Ενώ, αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο Μανούσος Βολουδάκης ανέβασε την παρακάτω διευκρινιστική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, σε σχέση με επικοινωνία που είχε μαζί του ο Υπεύθυνος Εταιρικής Επικοινωνίας της Fraport κος Γιάννης Παπάζογλου: 

“Με αφορμή τη χθεσινή μου συζήτηση με τον κ.Πολάκη, αλλά και τη σχετική μου ανάρτηση, επικοινώνησε μαζί μου ο υπεύθυνος εταιρικής επικοινωνίας της FRAPORT κ.Παπάζογλου. Μου είπε ότι η Fraport εδώ και τρία χρόνια ζητά από τις αρμόδιες υπηρεσίες τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει το ραντάρ που οφείλουν να εγκαταστήσουν. Στη συνέχεια μου έστειλε και ένα email που επισημαίνει τα ίδια, και τονίζει ότι η Fraport είναι έτοιμη να επενδύσει μόλις απαντηθούν τα ερωτήματά της.

Μεταφέρω ακριβώς αυτά που μου επεσήμανε ο κ.Παπάζογλου. Καλόπιστα δέχομαι κατ’ αρχήν τις διευκρινίσεις του και τις μεταφέρω εδώ. Θα πρέπει όμως όλα αυτά να καταδειχθούν με στοιχεία, τόσο για να αποδοθούν ευθύνες αν υπάρχουν, όσο και για να βρούμε τον τρόπο να λύσουμε το πρόβλημα αύριο.

Σε κάθε περίπτωση, το μόνο βέβαιο είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτή την περίπτωση έβλαψε το δημόσιο συμφέρον.

Υ.Γ. Νωρίτερα σήμερα είχα επί του θέματος διαδικτυακή συζήτηση με τον κ.Μπαλωμενάκη, ο οποίος διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν προβλέπεται από τη σύμβαση η επένδυση! Με δικολαβίστικο πνεύμα μάλιστα, απαιτούσε να του επισημάνω το συγκεκριμένο άρθρο της σύμβασης, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι δεν είχα μαζί μου τη σύμβαση των 300 σελίδων. Τόνισε μάλιστα πολλές φορές πόσο προσεκτικά έχει διαβάσει τη σύμβαση (!). Αναρωτιέμαι αν θα ζητήσει συγγνώμη από εμένα και από το κοινό που παραπλάνησε.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook