Οι μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που έχει η Κρήτη συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε η Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη  με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της MINOAN LINES Αντώνη Μανιαδάκη

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της MINOAN LINES Αντώνη Μανιαδάκη είχε η Υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας .

Η κα Βρέντζου η οποία εξήρε την προσφορά της Minoan Lines στην κοινωνία της Κρήτης αλλά και στους ανθρώπους της ,όλα αυτά τα χρόνια  , είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Μανιαδάκη για τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης που έχει η Κρήτη. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνάντησή τους ,αναφέρθηκαν σε θέματα που αφορούν τον τουρισμό και ειδικότερα της τουριστικής δυναμικής του Ηρακλείου.

Όπως σημείωσε η κα Βρέντζου στόχος της Ν.Δ είναι να ενισχύσει συνολικά το brand name  της χώρας αλλά και των προορισμών με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του καθενός καθώς και την αποτελεσματική προώθηση και προβολή των εμπειριών που προσφέρει η χώρα στο σύνολό της. «Σε αυτή την κατεύθυνση εταιρείες όπως η  Minoan Lines μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο» επεσήμανε η κα. Βρέντζου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook