Συνεργείο της ΔΕΥΑΧ απεκατέστησε το πρόβλημα

Τελευταία ενημέρωση 16:30

Πρόκειται για κανάλι των ομβρίων που βρίσκεται στην αρχή της οδού Πλωτάρχου Μαριδάκη στην Κάτω Σούδα, περνάει κάθετα κάτω από τον δρόμο και καταλήγει στη θάλασσα όπου διοχετεύει τα όμβρια. 

Το κανάλι αυτό, λόγω και της παλαιότητάς του έπαθε καθίζηση. Συνεργείο της ΔΕΥΑ Χανίων έφτασε στο σημείο και ξεκίνησε εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς στο κανάλι, οι οποίες ολοκληρώθηκαν αργά το μεσημέρι..

Λόγω της εκτέλεσης των εργασιών ο δρόμος της Πλωτάρχου Μαριδάκη είχε κλείσει για τα αυτοκίνητα από την αρχή της οδού που ενώνεται με τη λεωφόρο Σούδας (έξω από το super market SYNKA) μέχρι τη συμβολή του δρόμου που οδηγεί από την πίσω πλευρά της ΕΡΑ. 

Λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων γίνεται με δυσκολία, για τον λόγο αυτό καλό θα ήταν οι οδηγοί που έρχονται από Βλητέ προς Σούδα να κινούνται τόσο από τον δρόμο που περνά πίσω από την ΕΡΑ και καταλήγει στην περιοχή Αύρα, όσο και από τον δρόμο “Ειρήνης” περίπου 200 μέτρα πιο πάνω που καταλήγει κατευθείαν στη λεωφόρο Σούδας.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook