Συνεχίζονται οι περιοδείες της υποψήφια βουλευτού Χανίων της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη

H βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε χθες το Γαλατά και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής, για την οικονομία, την παιδεία, την εξωτερική πολιτική και τις προτεραιότητές της για τα Χανιά.

Αναφερόμενη στην οικονομία η κ. Μπακογιάννη είπε ότι πρέπει να αλλάξει η οικονομική πολιτική. «Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κοστολογημένο και ρεαλιστικό.

Έχουμε το παράδειγμα της Κύπρου η οποία  αναπτύσσεται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης αφού εφάρμοσε τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις.  Χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση φιλική στις επενδύσεις που θα φέρουν σταθερές και καλά αμειβόμενες δουλειές» είπε και πρόσθεσε «τα υπερπλεονάσματα στα οποία συμφώνησε ο ΣΥΡΙΖΑ σκοτώνουν την ανάπτυξη. Θα δώσουμε μάχη για να πείσουμε τους εταίρους μας  ότι αυτά τα πλεονάσματα πνίγουν τους πολίτες και είναι θηλιά στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας».


Αναφερόμενη στα θέματα Παιδείας, η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι η  αριστεία δεν είναι ελάττωμα, «οι γονείς μας λέγανε μάθε παιδί μου γράμματα, δεν μπορεί να λέει μια κυβέρνηση ότι ο άριστος είναι ο χειρότερος» είπε και επισήμανε ότι η ΝΔ θέλει να φτιάξει ένα πρότυπο σχολείο σε κάθε νομό για να πηγαίνουν τα παιδιά των οικονομικά ασθενέστερων που έχουν δυνατότητες, στόχους και προοπτική. Επίσης σημείωσε ότι με την κυβέρνηση της ΝΔ κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός παιδικού σταθμού και θα ληφθούν μέτρα ενίσχυσης της ελληνικής οικογένειας. 

Για τα Χανιά και τις μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές τους, η πρώην υπουργός αναρωτήθηκε γιατί, ενώ τα Χανιά είναι ένας ευλογημένος τόπος βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις στην απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων;

«Θέλουμε να κάνουμε την Κρήτη πρότυπη περιφέρεια, στην καινοτομία, στο τουριστικό προϊόν, στην αξιοποίηση του μοναδικών αγροτικών προϊόντων» είπε η κ. Μπακογιάννη και αναφέρθηκε στο περιβάλλον και την προστασία του λέγοντας «έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε το περιβάλλον για τα παιδιά μας. Να πάρουμε μέτρα για να προστατευθεί το υδάτινο περιβάλλον. Να προστατεύσουμε αλλά και να αναδείξουμε τα φαράγγια μας».

«Έχουμε σχέδιο, έχουμε πίστη σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε και το ανθρώπινο δυναμικό για να το υλοποιήσουμε» σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε «ήρθε η ώρα να αποκτήσουν τα Χανιά τον τέταρτο Χανιώτη πρωθυπουργό».