Στην κεντρική πλατεία των Αραχνών και στη γιορτή των Αγίων Αποστόλων στους Αποστόλους Πεδιάδος βρέθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Μανώλης Αλιφιεράκης, συνεχίζοντας την περιοδεία του στην ενδοχώρα του Ηρακλείου.

«Οι Αρχάνες αποτελούν σημείο αναφοράς όχι μόνο για την ιστορία τους αλλά και για το οικιστικό, πολιτιστικό και κοινωνικό πρότυπο που διατηρούν, για το οποίο έχουν διακριθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.   Αυτό το δρόμο πρέπει ν’ ακολουθήσουμε για όλα τα χωριά και τους οικισμούς της ενδοχώρας, στηρίζοντας πρωτοβουλίες και δράσεις  που προβάλλουν τον πολιτισμό της υπαίθρου» τόνισε ο Μανώλης Αλιφιεράκης επισημαίνοντας ότι με τον τρόπο αυτό στηρίζουμε, παράλληλα, την τοπική οικονομία και δίνουμε κίνητρα στους νέους να παραμείνουν στον τόπο τους.

Ο Μανώλης Αλιφιεράκης βρέθηκε επίσης στους Αποστόλους Πεδιάδος για τη γιορτή των Αγίων Αποστόλων και αναφέρθηκε στην πολύτιμη παρακαταθήκη των ελληνικών πανηγυριών, που δίνουν την ευκαιρία στους ανθρώπους να γνωρίζουν τις παραδόσεις, να επιστρέφουν στον τόπο τους και να λειτουργούν με κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook