Συνεχίζονται οι συναντήσεις και επαφές με πολίτες και εργαζόμενους

Την Παρασκευή 28/6 οι υποψήφιοι βουλευτές Χανίων του ΚΚΕ Μαρινάκης Αλέκος και Ντουνιαδάκης Γιάννης επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο Χανίων.

Μίλησαν με τους εργαζόμενους και ανέδειξαν τα οξυμένα προβλήματα της υγείας, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία που είναι αποτέλεσμα των πολιτικών και της απερχόμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και όλων των προηγούμενων.

Τόνισαν στους εργαζόμενους ότι το ΚΚΕ στηρίζει ολόπλευρα τους κοινούς αγώνες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων στην Πρόνοια και την Ειδική Αγωγή με το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα και τις οικογένειες των ΑμεΑ. Οι αγώνες αυτοί δείχνουν τα κοινά ταξικά συμφέροντα των ασθενών, των αναπήρων και των χρονίως πασχόντων που προέρχονται από τα φτωχά λαϊκά στρώματα, με τους εργαζόμενους των κοινωνικών υπηρεσιών. Γιατί όταν χτυπιούνται τα δικαιώματα των ασθενών στην Υγεία, των παιδιών με αναπηρία στην Ειδική Αγωγή, αντικειμενικά χτυπιούνται και τα δικαιώματα των εργαζομένων σε αυτούς τους τομείς. Γιατί οι βάρβαρες αντιλαϊκές πολιτικές των περικοπών, των ιδιωτικοποιήσεων σε Υγεία-Πρόνοια υπηρετούν μια αντικειμενική τάση του συστήματος της εκμετάλλευσης, της μείωσης της τιμής της εργατικής δύναμης (του μισθολογικού και του μη μισθολογικού κόστους) για να στηριχθεί η κερδοφορία, η επιχειρηματικότητα.

Ανέδειξαν ότι το ΚΚΕ πρωτοστατεί σταθερά ώστε οι ανάγκες του λαού στο τομέα της υγείας να γίνουν αιτήματα αγώνα του εργατικού-λαϊκού κινήματος.

Την ίδια μέρα οι υποψήφιοι βουλευτές Μίλτος Κλωνιζάκης και Αλέκος Μαρινάκης έκαναν περιοδεία σε στέκια νεολαίας στο παλιό λιμάνι των Χανίων, σε Κουμ-Καπι και Σπλάτζια. Συζήτησαν με αρκετούς νέους στους οποίους τόνισαν ότι ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει ένα μεγάλο ΝΑΙ:

  • Στον αγώνα για τα όνειρα της νεολαίας στη μόρφωση, τον αθλητισμό, το πολιτισμό, στη ζωή. Για ένα μεγάλο τείχος στο φασισμό και το ρατσισμό.
  • Στην αλήθεια και τη τιμιότητα κόντρα στα ψέματα και στο «ρεαλισμό» που σκοπό έχει να υποτάξει τη νεολαία
  • Στην ελευθερία να ζεις με δικαιώματα
  • Στην αλληλεγγύη που αποτυπώνεται στο σύνθημα που υιοθετεί με τις πράξεις του το ΚΚΕ «Όλοι για έναν κι ένας για όλους». Για την ειρήνη και τη φιλία των λαών.
  • Στη πρόοδο γιατί δίνει δύναμη στον αγώνα για τις ανάγκες της νέας γενιάς και στη προοπτική μια συνολικής ανατροπής για την οικοδόμηση μιας άλλης κοινωνίας που θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολλών και όχι τα κέρδη των λίγων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook