Τη διαβεβαίωση ότι θα αγωνιστεί για το καλό του τόπου και των ανθρώπων  του εφόσον οι πολίτες την επιλέξουν ,αλλά και για τον αγροτικό τομέα που μαζί με τον τουρισμό αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας  , έδωσε από το Αρκαλοχώρι όπου βρέθηκε χθες Σάββατο 30 Ιουνίου 2019 η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη.

Η κα. Βρέντζου επισκέφθηκε το παζάρι αλλά και  τα καταστήματα της περιοχής  όπου συνομίλησε με κατοίκους  αλλά και με αγρότες και παραγωγούς  οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές. Η υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ επεσήμανε ότι μόνο με εξωστρέφεια , σχέδιο και προσέλκυση επενδύσεων θα μπορέσει να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Παράλληλα σημείωσε ότι στόχος της Ν.Δ είναι η αναγέννηση της γεωργίας και της κτηνοτροφίας επισημαίνοντας ότι μία από τις προτεραιότητες για τον Ελληνικό πρωτογενή τομέα είναι η  βελτίωση της παραγωγικότητας αλλά και η αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων. «Θα εργαστώ σκληρά για τη στήριξη του εισοδήματος των αγροτών» τόνισε η κα.Βρέντζου. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Αρκαλοχώρι η κα. Βρέντζου ,συνάντησε τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη η οποία τον συνεχάρη για την εκλογή του ενώ ο κ. Φραγκάκης   ευχήθηκε στην κα. Βρέντζου καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές και επεσήμαναν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για το καλό του τόπου. 

Στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. προκειμένου να ακούσει από κοντά τους πολίτες ,το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουνίου επισκέφθηκε τις Γούβες, τις  Ποταμιές, τις Γωνιές ,τον Μοχό , τα Μάλια και τη Σταλίδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook