Συναγερμός στις αστυνομικές αρχές για την οικογενειακή τραγωδία – Συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης 

Τελευταία ενημέρωση 15:20

Ανάστατη είναι η κοινωνία της Αση Γωνιάς στα Χανιά από ένα τρομερό περιστατικό το οποίο συνέβη το μεσημέρι στην πλατεία του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκεί συναντήθηκαν δυο αδέλφια 72 και 49 ετών, όταν μετά απο λογομαχία, ξαφνικά ο 45χρονος πυροβόλησε κατά του 72χρονου ο οποίος έπεσε κάτω αιμόφυρτος.

Αμέσως μετά ο 49χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ ο 72χρονος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο αλλά σύμφωνα με πληροφορίες υπέκυψε στα θανάσιμα τραύματά του.

Στην Αση Γωνιά έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις από το Ρέθυμνο ενώ ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις για τον 49χρονο φερόμενο δράστη.

Τελικά ο 49χρονος εντοπίστηκε στις Βρύσες Αποκορώνου όπου και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι.

Στην συνέχεια ακλούθησε έρευνα στην οικία του 49χρονου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Κυνηγητικό όπλo,
160 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και
Δύο (2) μεταλλικά ελάσματα συγκράτησης φυσιγγίων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook