Κριτική στον απολογισμό του έργου της κυβέρνησης στα Χανιά στον οποίο προχώρησαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Βασίλης Διγαλάκης.

Ο κ. Διγαλάκης σχολιάζοντας τα όσα αναφέρθηκαν στη συνέντευξη τύπου από τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τη λίστα των έργων στα Χανιά που δόθηκε, τονίζει ότι «ο απολογισμός του κοινοβουλευτικού του έργου του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά θα μπορούσε να ήταν για γέλια αν δεν αφορούσε τις ζωές μας»

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Διγαλάκη:

“Μετά από τέσσερα χρόνια ανυπαρξίας και σιωπής, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά προχώρησαν σήμερα σε έναν απολογισμό του «έργου» τους, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μας πείσουν ότι υπάρχει μια μαγική εικόνα την οποία οφείλουμε να δούμε.

Στην αγωνία τους να δείξουν ότι έχει γίνει σημαντικό έργο στα Χανιά, συμπεριλαμβάνουν στη λίστα των «έργων» και τα ποσά που αφορούν τις αποκαταστάσεις των τεράστιων καταστροφών από τις πρόσφατες θεομηνίες του Φεβρουαρίου! Τα ποσά αυτά ανέρχονται σε 185 εκατ. ευρώ και αποτελούν το 50% των πιστώσεων που περιλαμβάνονται στη λίστα απολογισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη λίστα των «έργων» τους συμπεριλαμβάνονται επίσης δράσεις της Περιφέρειας και των Δήμων, ιδιωτικά έργα, έργα του ΕΣΠΑ που είχαν δρομολογηθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, διοικητικές πράξεις αλλά και «υποσχετικές» πάσης φύσεως, που προφανώς ποτέ όχι μόνο δεν υλοποιήθηκαν αλλά ούτε καν προσδιορίζεται ο τρόπος χρηματοδότησής τους.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τέσσερα χρόνια μετά τις αυταπάτες της περήφανης διαπραγμάτευσης, θέλουν να μας πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς, Ότι έφεραν τα Χανιά στο επίκεντρο της ανάπτυξης. Ότι τους χρωστάμε ευγνωμοσύνη για τους «πακτωλούς χρημάτων» που επενδύθηκαν και τις «υποδομές» που δημιουργήθηκαν. Ο λαός θα δείξει την ευγνωμοσύνη του στην κάλπη την ερχόμενη Κυριακή.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook