Με μεγάλη συμμετοχή από νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 2000 έως το 2005 άρχισαν οι δοκιμές του ΑΟΧ/Κισσαμικού.

Οι δοκιμές έχουν ως στόχο τη στελέχωση της Κ19 και των τμημάτων υποδομής για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Μοναχή Ελιά παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης, συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ..

Η ανακοίνωση της ομάδας έχει ως εξής:

Με τη συμμετοχή πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών άρχισαν το απόγευμα της Δευτέρας (01/07), στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στη Μοναχή Ελιά, οι δοκιμές για νεαρούς ποδοσφαιριστές (γεννηθέντες από 2000 έως 2005), με στόχο τη στελέχωση της ομάδας Κ19 και των τμημάτων υποδομής για τη νέα σεζόν.

Υπό την ευθύνη του προπονητή της Κ19, Νίκου Καντεράκη και την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών Νίκου Πασβάντη πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση, ενώ η επόμενη είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (02/07) και ώρα 19:00.

Το “παρών” στη Μοναχή Ελιά έδωσε ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας Αντώνης Ροκάκης, συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ., Γιώργο Ξηρουχάκη (Α’ Αντιπρόεδρος), Λευτέρη Μπουζάκη (Υπ. Δημοσίων Σχέσεων) και Κώστα Γλεντουσάκη (μέλος).

*Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο μια ώρα πριν από την έναρξη των προπονήσεων και να έχουν μαζί τους τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.

Τηλ.επικοινωνίας: Πασβάντης Νίκος (6940309051)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook