Ομιλία πραγματοποίησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στο Αρκαλοχώρι στην Κρήτη.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής μίλησε στο Εκθεσιακό Συνεδριακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου στο πλαίσιο εκδήλωσης για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα σημειώνοντας οτι η πολιτική που άσκησε αποδοκιμάστηκε και φεύγει όμως αφήνει πίσω μεγάλη ζημιά και βαριά κληρονομιά. Η Φώφη Γεννηματά, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ οτι καλλιέργησε τον διχασμό, έκανε παραχωρήσεις σε εθνικά θέματα, και ευτέλισε τις προοδευτικές αρχές και αξίες.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να σταθεί ούτε ως υπεύθυνη και σοβαρή αντιπολίτευση”, προσθέτοντας οτι ακύρωσε τις ελπίδες του ελληνικού λαού, ενώ κάλεσε τους κρητικούς να “ακυρώσουν” με την ψήφο τους την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο κ. Τσίπρας με την πολιτική του, έγινε ο μέγας χορηγός της ΝΔ”, ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας της, προσθέτοντας οτι “είτε ψηφίσεις Τσίπρα είτε Μητσοτάκη βγαίνει Καραμανλής”. 

“Δεν είναι λύση η επιστροφή στην δεξιά. Είναι η παράταξη που ευθύνεται, με την καταστροφική πολιτική της, την περίοδο 2004-2009, για την κρίση και τα μνημόνια που μας βασανίζουν ακόμη. Μια πολιτική που ο κ. Μητσοτάκης αρνείται πεισματικά να αποκηρύξει. Δείχνουν αμετανόητοι, έτοιμοι να επαναλάβουν τα ίδια λάθη”, τόνισε καλώντας στη συνέχεια τον κόσμο να εμπιστευτεί το ΚΙΝΑΛ για να αλλάξει σελίδα η Ελλάδα.

“Κίνημα Αλλαγής η χρήσιμη και κρίσιμη ψήφος. Με αχαλίνωτη δεξιά που θα σαρώσει κατακτήσεις και με ισχυρό αντιπολιτευτικό πόλο τον ανεύθυνο ΣΥΡΙΖΑ με τον Ρουβίκωνα παρά πόδα, η χώρα μπαίνει σε περιπέτειες, η χώρα θα καεί. Μοναδική εγγύηση αποτελεί η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. Η χρήσιμη ψήφος για τον ελληνικό λαό. Η κρίσιμη ψήφος για την πολιτική σταθερότητα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook