Η Θεανώ Βρέντζου από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου: Πλήγμα για τους θεσμούς και τη δημοκρατία οι συνεχείς κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη τα τελευταία 4 χρόνια

Τη δέσμευση του Κυριάκου Μητοστάκη για τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης ώστε να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα των συνεχών κυβερνητικών παρεμβάσεων επί των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, μετέφερε η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, Άρη Ροζάκη, αλλά σε μέλη του Συλλόγου, κατά τη συνάντηση που είχαν στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Η κα. Βρέντζου ανέφερε ότι οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης αποτέλεσαν πλήγμα στους θεσμούς και τη δημοκρατία και απαιτείται να επιστρέψουμε άμεσα στην κανονικότητα μιας ευνομούμενης Πολιτείας. 

Επιπλέον, η κα. Βρέντζου ενημερώθηκε από τα μέλη του Συλλόγου για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο τους και δεσμεύθηκε ότι, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, θα σταθεί αρωγός  σε κάθε προσπάθεια για την ουσιαστική επίλυση τους.Τέλος, η κα. Βρέντζου  ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εποικοδομητική συνάντηση  που είχαν  και τους συνεχάρη για την ενεργή παρουσία του Δικηγορικού Συλλόγου .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook