Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το τουρνουά 3on3 “Τάπα στη βία και στον ρατσισμό” των Χανίων (5-6/07), με τα οποία “πέφτει” η αυλαία των φετινών διοργανώσεων.

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών κάνει κάλεσμα για τη διοργάνωση στα Χανιά, στην οποία θα παρευρεθεί και ο ίδιος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρεθώ σε μια ακόμη μπασκετική εκδήλωση και ιδιαίτερα δίπλα σε μικρά παιδιά. Αυτά είναι το οξυγόνο του μπασκετ που όλοι αγαπάμε, το μέλλον, οι αυριανοί πρωταθλητές. Τα τουρνουά αυτά, αποτελούν ουσιαστικά τη βάση του μπασκετ διότι πολλά νέα παιδιά μπαίνουν στο χώρο.

Το επίπεδο του μπασκετ στην Κρήτη είναι πολύ υψηλό και γίνονται μεγάλες προσπάθειες. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πραγματοποιουνται κάθε χρόνο μεγάλες διεθνεις διοργανώσεις. Θεωρώ πως με σκληρή δουλειά και καλή οργάνωση, η Κρήτη θα γίνει πολος ελξης και υπολογίσιμη δύναμη τα επόμενα χρόνια. 

Τα Χανιά διψούν για επιτυχίες, έχουν ένα υπέροχο κλειστό γήπεδο και ανθρώπους που αγαπάνε το μπασκετ. Καλώ όλους τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο, να έρθουν στο τουρνουά, να γνωριστούμε και να παιξουμε».

Τα φετινά τουρνουά 3X3 διοργανώνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, με “συμπαίκτες” του ΠΣΑΚ την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τον ΕΣΑΚΕ, τους κατά τόπους Δήμους, τις τοπικές Ενώσεις (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, τη ΧΑΝΘ και την ΟΣΕΚΑ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι εγγραφές συνεχιζονται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνδέσμου (www.psak.gr), όπου υπάρχει η σχετική φόρμα για τη συμπλήρωση των στοιχείων κάθε συμμετέχοντα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook