Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων, με το ΣΥΡΙΖΑ, συζήτησε με ανθρώπους της αγοράς και ανέπτυξε τις θέσεις το κόμματος για τη στήριξη του εμπορίου και της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Συνάντηση πραγματοποίησε  την Κυριακή 30/06 το Δ.Σ. του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, με τον Υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νομού Χανίων, κ. Χαιρετάκη Μιχαήλ, παρουσία μελών του ΝΕΣΚ.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Χαιρετάκης, αφού  έκανε ένα σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων της κυβέρνησης, ανέπτυξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τις απόψεις του, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο κ. Πατεράκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις που είναι κυρίως το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το πρόβλημα της ρευστότητας στην αγορά, τα οποία είναι τα σημαντικότερα από τα πολλαπλά  πλήγματα που έχουν δεχθεί τα τελευταία χρόνια. Ακολούθησε συζήτηση όπου επικεντρώθηκε σε θέματα όπως  του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές σε μη τουριστικές περιοχές, το κυκλοφοριακό, η αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου της πόλης  με τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, καθώς  και το θέμα της επάρκειας του νερού που ταλανίζει  την δυτική Κίσαμο και ιδιαίτερα τον Πλάτανο, για τα οποία ζητήθηκαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον παριστάμενο υποψήφιο βουλευτή.

Ο κ. Χαιρετάκης έχοντας πλήρη επίγνωση ζητημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος του εμπορίου, καθότι εκτός του ότι κατέχει τη θέση του Γ.Γ. στο Ε.Β.Ε. Χανίων, έχει υπάρξει επίσης αντιπρόεδρος του ΝΕΣΚ, τοποθετήθηκε πάνω  σε όλα τα θέματα που αναπτύχθηκαν και υποσχέθηκε τώρα που η Κίσαμος έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει φωνή στη κεντρική πολιτική σκηνή, θα είναι δίπλα και θα παρακολουθεί στενά τα προβλήματα της περιοχής μας αλλά και του Νομού γενικότερα.

Στην ανακοίνωση του, ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισσάμου καταλήγει: “Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία, με την ευχή ότι η Κίσαμος πρέπει και επιβάλλεται να έχει φωνή στη κεντρική κρατική εξουσία”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook