Κλιμάκια του ΚΚΕ, σήμερα Τρίτη 2/7/2019, περιόδευσαν στις υπηρεσίες του ΙΚΑ, στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας (οδός Κροκιδά) και στα ΕΛΤΑ (υποκατάστημα οδού Αναπαύσεως) με τους υπ. βουλευτές Μαρινάκη Αλέκο και Γιάννη Ντουνιαδάκη. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Σε συζητήσεις που έγιναν με τους εργαζόμενους οι υποψήφιοι βουλευτές τόνισαν ότι οι χαμηλοί μισθοί, οι ελλείψεις σε προσωπικό και το γεγονός ότι υπάρχουν  εργαζόμενοι πολλών ταχυτήτων (μόνιμοι, οκτάμηνα και στα ΕΛΤΑ εργαζόμενοι σε εργολάβους), είναι αποτέλεσμα της αντιλαϊκής πολιτικής της τωρινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εκφοβίσει το λαό για τα χειρότερα που έρχονται σε Ασφαλιστικό και Εργασιακά με κυβέρνηση ΝΔ, στην πραγματικότητα έχει στόχο να συγκαλύψει ότι η ΝΔ έρχεται να συνεχίσει και να πάει ένα βήμα πιο πέρα τη δική του αντιλαϊκή πολιτική. Αξιοποιώντας τους αντεργατικούς – αντιασφαλιστικούς νόμους που διατήρησε άθικτους η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους καινούργιους που ψήφισε, έρχεται τώρα η ΝΔ να πλειοδοτήσει σε αντιλαϊκά μέτρα, λέγοντας φωναχτά αυτά που έχει ανάγκη το κεφάλαιο. Της είναι άλλωστε πιο εύκολο να το κάνει, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ «δικαίωσε» την πολιτική της όλη την περασμένη τετραετία και της έστρωσε το έδαφος για τα επόμενα βήματα, έχοντας βγάλει όλη τη βρώμικη δουλειά για το κεφάλαιο.

Το ΚΚΕ ήταν και θα συνεχίσει να είναι συνεπής αντίπαλος εκείνων που μας μαύρισαν την ζωή όλα αυτά τα χρόνια, εκείνων που και πάλι θα κυβερνήσουν σε βάρος μας, όσο και αν το κρύβουν προεκλογικά, υποσχόμενοι «ψίχουλα» στο λαό. Γνωρίζουμε, λοιπόν, καλά ότι στις 8 Ιούλη θα είναι εδώ τα προβλήματα και η ανασφάλεια, γιατί θα είναι εδώ οι οικονομικοί και πολιτικοί λόγοι που τα γενούν. Αντίθετα η ψήφος στο ΚΚΕ επιστρέφει στον λαό, δυναμώνει την λαϊκή αντίσταση και αντεπίθεση, για ικανοποίηση των συγχρόνων αναγκών, με τον ίδιο τον λαό στην εξουσία.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook