Η ευχαριστήρια επιστολή της κ. Λουπάκη προς τους δημότες και τον δήμαρχο Πλατανιά

Μετά και την επίσημη ανακύρηξη των αποτελεσμάτων των δημοτικών εκλογών από το Πρωτοδικείο Χανίων, η εκλεγμένη πια δημοτική σύμβουλος στο ΔΣ του δήμου Πλατανιά, Ασπασία Λουπάκη, έστειλε ευχαριστήριο τόσο προς τους δημότες που με την ψήφο τους την έδωσαν μια θέση στα “δημοτικά έδρανα” όσο και στον δήμαρχο Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη που την συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή της κ. Λουπάκη έχει ως εξής:

Φίλες και φίλοι,

Μετά την επίσημη ανακήρυξη των αποτελεσμάτων για τις Δημοτικές Εκλογές αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω για άλλη μια φορά μαζί σας.

Στην πρώτη μου εκλογική αναμέτρηση σταθήκατε δίπλα μου και με τιμήσατε με 658 σταυρούς.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα εισέπραξα αγάπη και εκτίμηση από όλους, αλλά και τη θερμή αποδοχή της απόφασής μου να ασχοληθώ με τον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο Πλατανιά,  Γιάννη Μαλανδράκη, για την εμπιστοσύνη του, να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του.

Με την εκλογή μου στο νέο Δ.Σ. του Δήμου Πλατανιά,  μου δίνεται η ευκαιρία να προσφέρω στο τόπο μας, από μια νέα θεσμική θέση και να συμβάλω στην ανάδειξη και ανάπτυξη του.

Φίλες και φίλοι μου,

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Η εκτίμησή σας στο πρόσωπό μου, μου δίνει δύναμη και σας υπόσχομαι ότι η παρουσία μου θα είναι έντονη και δυναμική όπως πάντα.

Ασπασία Λουπάκη  του Εμμανουήλ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook