Τον υποψήφιο βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Βασίλη Διγαλάκη υποδέχτηκε στο γραφείο του μαζί με μέλη του ΔΣ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνης Ροκάκης. 

Στη συζήτηση κυριάρχησαν τα ζητήματα της υποστελέχωσης του Επιμελητηρίου, της δημιουργίας Επιτροπής Τουρισμού στην οποία θα πρέπει να συμμετέχουν όλοι οι αναπτυξιακοί φορείς του νομού, αλλά και η διασύνδεση του Πολυτεχνείου με την επιχειρηματική κοινότητα. 

Ειδικότερα ο κ. Ροκάκης ανέφερε «η δημιουργία επιτροπής τουρισμού στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι αναπτυξιακοί φορείς του νομού, θα μας δώσει το πλεονέκτημα ανάπτυξης της δικής μας στρατηγικής πάνω σε ζητήματα προβολής, αλλά και διεκδίκησης έργων υποδομής σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες των Χανίων. Πέραν τούτου, η επιτροπή θα πρέπει να έχει και χαρακτήρα «ελέγχου» των έργων, αλλά και των πράξεων που γίνονται στο νομό μας με αντίκτυπο στον τουρισμό (πχ σύμβαση Fraport)». 

Η επίσκεψη του κ. Διγαλάκη στο Επιμελητήριο ολοκληρώθηκε σε ευχάριστο κλίμα, ενώ ο κ. Ροκάκης τόνισε πως «το γεγονός  ότι ένας ακαδημαϊκός με λαμπρή πορεία στο χώρο του, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, κατεβαίνει στην πολιτική είναι κάτι το ελπιδοφόρο. Είμαι σίγουρος πως ένας τεχνοκράτης σαν τον κ. Διγαλάκη μπορεί να βοηθήσει τη χώρα μας και τα Χανιά ιδιαίτερα».  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook