Η Θεανώ Βρέντζου από τις Αρχάνες: Μείωση της φορολογίας για τους αγρότες από το 22% στο 9%, για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ.

Η ανάσχεση της πτώσης του γεωργικού εισοδήματος , η αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων αλλά και η βελτίωση της παραγωγικότητας ,αποτελούν προτεραιότητες της Ν.Δ. για τον πρωτογενή τομέα, δήλωσε από τις Αρχάνες όπου περιόδευσε η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. Θεανώ Βρέντζου-Σκορδαλάκη.

Κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στην περιοχή η κα. Βρέντζου  η οποία γνωρίζει καλά τις δυσκολίες αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αμπελουργοί της περιοχής, συνομίλησε με κατοίκους και παραγωγούς και αναφέρθηκε στη νέα προοπτική που δίνει για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους η Ν.Δ.

«Στο πλαίσιο της συνολικής οικονομικής μας πολιτικής, βάζουμε τέλος στην εποχή της υπερφορολόγησης, με δραστική μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή για τους αγρότες από το 22% στο 9%, για εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ, μείωση του φόρου των αγροτικών επιχειρήσεων από το 28% στο 20%.» επεσήμανε η κα. Βρέντζου. 

Παράλληλα ,σημείωσε ότι ,σχεδιάζονται ειδικά προγράμματα ενίσχυσης  των αγροτών και κτηνοτρόφων που αξιοποιούν τη νέα τεχνολογία και συμμετέχουν ενεργά σε προγράμματα κατάρτισης για να κάνουν τις μονάδες τους εξωστρεφείς κι ανταγωνιστικές.

«Ολοκληρώνουμε επίσης  την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί που αυτό αποτελεί μια από τις δράσεις της αγροτικής πολιτικής της Ν.Δ. όπως και η διεκδίκηση την επόμενη μέρα σταθερών πόρων για τους Έλληνες αγρότες από τη Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική» ανέφερε η Υποψήφια  Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook