Το ‘χεις ακούσει και πολύ πιθανό να το έχεις διαπιστώσει κι από μόνη σου ότι στην κουζίνα σου υπάρχουν τα πιο μαγικά «εργαλεία» ομορφιάς. Και τώρα ανακαλύψεις αυτά που θα καταπολεμήσουν το δυσάρεστο πρήξιμο κάτω από τα μάτια που εδώ και κάποιες μέρες σε ταλαιπωρεί.

Μπες λοιπόν αμέσως στην κουζίνα και βρες την μαγική συνταγή.

Φέτες πατάτας

Ο χυμός που περιέχουν οι φέτες πατάτας, βοηθά να μειωθούν οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια. Εφάρμοσε μία ή δύο φέτες πατάτας απευθείας κάτω από τα μάτια ή ετοίμασε ένα χυμό πατάτας και βύθισε σ’ αυτό δύο βαμβάκια που στη συνέχεις θα εφαρμόσεις στα μάτια σου.

Φέτες αγγουριού

Είναι γνωστό ότι το αγγούρι έχει ήπιες στυπτικές ιδιότητες και συχνά χρησιμοποιείται ενάντια στο πρήξιμο. Απλά εφάρμοσε τις φέτες, άφησέ τες για δέκα λεπτά και στη συνέχεια πλύνε το πρόσωπό σου. Επανέλαβε την διαδικασία δύο φορές την εβδομάδα, σύντομα θα δεις ότι το πρήξιμο θα μειωθεί.

Χαμομήλι

Βάλε δύο βαμβάκια σε κρύο χαμομήλι και εφάρμοσέ τα στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, το τσάι χαμομηλιού είναι πολύ αποτελεσματικό τόσο στη μείωση των μαύρων κύκλων όσο και στην ελάττωση του πρηξίματος κάτω από τα μάτια. Μπορείς επίσης, να εφαρμόσεις χρησιμοποιημένα φακελάκια χαμομηλιού στην περιοχή, αφού πρώτα φυσικά έχουν κρυώσει

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook