Τη μεγάλη δυναμική ανάπτυξης που έχουν τα χωριά της ενδοχώρας του Νομού Ηρακλείου στον πρωτογενή τομέα, επεσήμανε η Υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ κα. Θεανώ Βρέντζου –Σκορδαλάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψή της στον Πύργο το πρωί της Τρίτης 2 Ιουλίου.
Στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με τους πολίτες, η κα .Βρέντζου ,είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους , να επισκεφθεί τις υπηρεσίες του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων στην περιοχή, το παζάρι του Πύργου αλλά και τα καταστήματα και να ακούσει από κοντά τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των κατοίκων και των παραγωγών.

«Το πλάνο που επεξεργαζόμαστε στη ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα στηρίζεται σε υπεύθυνες και ειλικρινείς προτάσεις και το σχέδιο μας για τον αγροτικό τομέα έχει μεταξύ άλλων ως άξονες την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και τη μετάβαση σε ένα νέο πρότυπο αγροτικής επιχειρηματικότητας» ανέφερε η Υποψήφια Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. επισημαίνοντας ότι, «Οι προτεραιότητες που βάζουμε για τον Ελληνικό
Πρωτογενή τομέα είναι η αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων και η βελτίωση της παραγωγικότητας »

Η κα. Βρέντζου επισκέφθηκε επίσης χθες την περιοχή της Μυρτιάς, των Αστρακών αλλά και της Πόμπιας όπου έτυχε θερμής υποδοχής από κατοίκους και παραγωγούς οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον αγώνα που κάνει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook