Το κορίτσι εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του, δύο ώρες μετά, να αιμορραγεί ακατάσχετα

Βίαια επεισόδια ξέσπασαν στην επαρχία Τζαϊπούρ της Ινδίας απαιτώντας από την αστυνομία τη σύλληψη του άνδρα που απήγαγε και βίασε ένα κορίτσι 7 ετών.

Οι διαδηλωτές έκαψαν περισσότερα από 160 αυτοκίνητα και έσπασαν τζαμαρίες. Η κυβέρνηση διέκοψε τη σύνδεση με το ίντερνετ και συνέλαβε 16 άτομα σε μια προσπάθεια να αναστείλει τις διαδηλώσεις.

Σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, ο δράστης που επέβαινε σε μοτοσικλέτα, απήγαγε την 7χρονη που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του γύρω στις 8 το απόγευμα και στη συνέχεια την βίασε.

Έπειτα από δύο ώρες την άφησε στο σημείο απ’ όπου την είχε αρπάξει. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο δράστης είπε στο κορίτσι ότι ήταν οικογενειακός φίλος.

Η 7χρονη εντοπίστηκε έξω από το σπίτι της να αιμορραγεί ακατάσχετα ενώ είχε και τραύματα στο μέτωπο.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για τραύματα και εκδορές στα γεννητικά της όργανα. Λίγο μετά τον εντοπισμό της, τα πλήθη συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο.

Οι διαδηλωτές περικύκλωσαν το αστυνομικό τμήμα και φέρεται να πέταξαν πέτρες στους αστυνομικούς. Ο υπουργός Μεταφορών της πολιτείας επισκέφθηκε την 7χρονη στο νοσοκομείο και δήλωσε ότι πρόκειται για ένα θανάσιμο έγκλημα και ο δράστης «θα έπρεπε να κρεμαστεί». Πρόσθεσε ότι η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και πως το κοινό δεν θα έπρεπε να πάρει τον νόμο στα χέρια του. «Προσπαθούμε να συλλάβουμε τον ένοχο. Δεν υπάρχει χώρος στην κοινωνία μας για άτομα που διαπράττουν τέτοια εγκλήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook