Την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 20:30 η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην ιστορική Χαλέπα στην πλατεία Θερίσου- Αγ. Νικόλαος, Μεϊντάνι. 

Η βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε χθες τη ΔΕΗ Χανίων όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με εργαζομένους της επιχείρησης και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Ένα πρόβλημα που επισημάνθηκε από τους τεχνικούς ήταν οι αδυναμίες του συστήματος καταχώρησης των βλαβών στο σύστημα, με αποτέλεσμα τη μεγάλη χρονική αναμονή για την αποκατάσταση της λειτουργίας γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στους πελάτες της ΔΕΗ. «Υπάρχει ανάγκη εκσυγχρονισμού των συστημάτων λειτουργίας για να είναι αξιόπιστα και λειτουργικά» είπε η κ. Μπακογιάννη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και συναντήθηκε με τον πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ και τους εργαζομένους του οργανισμού. «Ο ΟΑΚ σήμερα έχει πολλά να προσφέρει, και καλείται σε δύσκολες συνθήκες να λειτουργήσει αποτελεσματικά με 80 άτομα προσωπικό, ενώ θα έπρεπε να έχει 180 εργαζόμενους. Προτεραιότητες του οργανισμού είναι να συμμετέχει σε καινοτόμα προγράμματα ενέργειας και σε έργα διαχείρισης υδάτινων πόρων» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη. 


 
«Σήμερα αντιλαμβανόμαστε και τη μεγάλη αξία του ΟΑΔΥΚ, ένα έργο όραμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ένας πρωτοπόρος οργανισμός για την εποχή του, του οποίου μία από τις βασικές προτεραιότητες ήταν τα έργα που θα διοχετεύουν το πολύτιμο νερό μας από περιοχές που υπάρχει σε αφθονία σε περιοχές με έλλειψη» σημείωσε και πρόσθεσε «’Ενα είναι σίγουρο ότι ο ΟΑΚ είναι αναπτυξιακό εργαλείο για την Κρήτη και είναι απαραίτητη η συνεργασία μαζί του προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα στο νομό μας». 
 
Αμέσως μετά η κ. Μπακογιάννη συναντήθηκε με τον πρόεδρο, τον διευθυντή και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων και  συζήτησαν αναλυτικά για τον σχεδιασμό που θα ενισχύσει τον πρωτογενή τομέα, με εμπορικές και πρότυπες καλλιέργειες.

«Το φιλοεπενδυτικό κλίμα, η ενίσχυση νέων καινοτόμων επιχειρήσεων και η οικονομική σταθερότητα στη χώρα,  θα προσελκύσουν επενδύσεις που θα φέρουν δουλειές» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη. 
 
Επίσης η πρώην υπουργός συναντήθηκε μετο δικηγορικό σύλλογο Χανίων ο οποίος όπως είπε είναι ένας δραστήριος και σύγχρονος σύλλογος που παλεύει μόνος του μέσα σε αντίξοες συνθήκες, σε μία εποχή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν έλυσε τα προβλήματα, αλλά προσπάθησε να εργαλειοποιήσει το θεσμό των δικαστικών λειτουργών. 


 
Την Παρασκευή 5 Ιουλίου και ώρα 20:30 η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στην ιστορική Χαλέπα στην πλατεία Θερίσου- Αγ. Νικόλαος, Μεϊντάνι. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook