Περιοδεία του Υπουργού Περιβάλλοντος και υποψήφιου βουλευτή Χανίων Γ.Σταθάκη σε περιοχές των Χανίων

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο Βουλευτής Αντώνης Μπαλωμενάκης, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα και συναντήθηκαν με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους.

Ο κ. Σταθάκης παρουσίασε τα οικονομικά δεδομένα της Επιχείρησης αποδομώντας τη ρητορική της ΝΔ για υποτιθέμενη κακή της κατάσταση. Ο Υπουργός τόνισε, πως η καταστροφολογία δεν έχει περιεχόμενο και αποσκοπεί αποκλειστικά στην απαξίωση της ΔΕΗ και την ιδιωτικοποίησή της, αντίθετα προς το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας.

Στη συνέχεια, ο κ. Σταθάκης επισκέφτηκε τη ΔΕΔΙΣΑ και συζήτησε με τη Διοίκηση κι εκπροσώπους των εργαζόμενων. Κατά τη συνάντηση παρουσιάστηκε το έργο και οι προοπτικές της Επιχείρησης, ιδιαίτερα μετά την ολόπλευρη στήριξη που πρόσφερε ο Υπουργός. Οι Αποφάσεις του για τους ΦΟΔΣΑ της Κρήτης στους οποίους συμπεριλαμβάνεται η ΔΕΔΙΣΑ, την επέκταση του ΧΥΤΥ, την προμήθεια εξοπλισμού, καθώς και οι προσπάθειές του για την επίλυση του ζητήματος με τον ΦΠΑ, αποτελούν την καλύτερη παρακαταθήκη για το μέλλον της Επιχείρησης και για τον λόγο αυτό όλοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους.

Το απόγευμα, ο κ. Σταθάκης και η υποψήφια Βουλευτής Κατερίνα Μανιμανάκη περιόδευσαν στην Κάνδανο και την Παλαιόχωρα, όπου και μίλησαν σε συγκέντρωση κατοίκων.

Οι βιολογικοί της Παλαιόχωρας και της Σούγιας, η έγκριση της Περιβαλλοντικής Μελέτης του Ελαφονησίου, η επέκταση των αρμοδιοτήτων του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Κρήτης, ο δρόμος Παλαιόχωρας-Κουντούρας και πολλές άλλες πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης αποδεικνύουν τη βούληση να επιλυθούν χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, σημείωσε κατά την τοποθέτησή του ο Υπουργός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook