Μια περιοχή με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και εξαιρετικές δυνατότητες στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.

Την Πέμπτη το πρωί 4 Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Χανίων κ.Κασσελάκης Ιωάννης επισκέφτηκε παραγωγούς και επιχειρηματίες της περιοχής της Κισάμου.

Μιας περιοχής με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος και εξαιρετικές δυνατότητες στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό.

Κυρίαρχο θέμα των επαφών ήταν οι τρόποι προώθησης της ανάπτυξης της ενδοχώρας.

Ακολούθως ο κ.Κασσελάκης συναντήθηκε στο Κέντρο Υγείας Κισάμου με την διευθύντρια κ.Νικολακάκη και τον υποδιευθυντή κ.Παπαδάκη καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου.Αναφέρθηκαν τα χρόνια προβλήματα λειτουργίας και επισημάνθηκε η αναγκαιότητα αναβάθμισης όλων των κέντρων υγείας ώστε να προσφέρουν τη δυνατόν καλύτερη πρωτοβάθμια περιθαλψη.Ιδιαιτερη έμφαση δόθηκε στην ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Κισάμου κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών που η περιοχή δέχεται χιλιάδες επισκέπτες.

Αργότερα ο κ.Κασσελάκης επισκέφτηκε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων όπου συνομίλησε με την πρόεδρο ψυχίατρο κ.Τζανακάκη-Μελισσάρη Μαρία.

Το Κέντρο προσφέρει έγκυρη ευαισθητοποίηση και αφύπνιση του κόσμου για τη διάδοση και χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών που παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις με αιτίες εξάπλωσης πολυπαραγοντικές, και η προαγωγή της ψυχικής υγείας κυρίως των νέων ατόμων σε όλα τα πεδία δράσης τους ,στην οικογένεια, το σχολείο ,στο ευρύτερο περιβάλλον.

Για τους λόγους αυτούς το Κέντρο απευθύνεται στους νέους ,στους γονείς ,στους εκπαιδευτικούς και σε όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών, εφήβων και νεαρών ατόμων.

Ο κ. Κασσελάκης πρότεινε την επέκταση των δράσεων του Κέντρου σε στενή συνεργασία με την διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανιων με στόχο το όφελος της χανιώτικης κοινωνίας.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook