«Από σας ζητώ αυτή την Κυριακή να μου δώσετε την δύναμη να αναλάβω την ευθύνη και ξιά μου εμένα»

Σε μια από καρδιάς και φορτισμένη από συγκίνηση ομιλία η υποψήφια  Βουλευτής Χανίων  της Νέας Δημοκρατίας  Ντόρα Μπακογιάννη ολοκλήρωσε την προεκλογική της εκστρατεία στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία μπροστά από τον ΙΝ του Αγίου Νικολάου στο Μειντάνι της Χαλέπας.

Η κα Μπακογιάννη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα στα Χανιά ευχαριστώντας όλους όσοι την στηρίζουν το όποιο τόλμημά της.

Όπως είπε είναι αποφασισμένη να διεκδικεί το δίκιο  «του τόπου μου μέχρι τέλους χωρίς οπισθοχωρήσεις, χωρίς συμβιβασμούς. Στα Χανιά δεν με οδήγησαν απλά και μόνο η καρδιά μου. Ούτε η βαριά κληρονομιά που αισθάνομαι ότι ακούμπησε στους ώμους μου ο πατέρας μου, για να τελειώσω ό,τι άρχισε και να αρχίσω ό,τι ονειρεύτηκε. Στα Χανιά σας εξομολογούμαι ότι με οδήγησε και ένας καλώς εννοούμενος θυμός. 
Όχι άλλο αναπτυξιακό βάλτωμα το οποίο κινδυνεύει να νεκρώσει το μέλλον του τόπου μας και των παιδιών μας….» 

«…..Δική μου ευθύνη είναι να βγω μπροστά, δική μας ευθύνη είναι η δέσμευση για κοινή προσπάθεια, γιατί ένας κούκος δεν φέρνει ποτέ την άνοιξη όσο κι αν το προσπαθήσει. Από σας ζητώ να μου δώσετε αυτή την Κυριακή τη δύναμη να αναλάβω την ευθύνη και ξια μου εμένα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της η Ντόρα Μπακογιάννη επισήμανε ότι ο ευλογημένος αυτός τόπος με την σπουδαία ιστορία  «για την οποία είμαστε όλοι τόσο περήφανοι και τους υπέροχους δημιουργικούς του ανθρώπους, έχει αδικηθεί πολύ τις προηγούμενες δεκαετίες. Απ’ όλους αδικήθηκε για να λέμε τα πράγματα με τ’ όνομα τους». 

Ασκώντας κριτική στην απερχόμενη κυβέρνηση είπε πως «η κυβέρνηση που φεύγει άφησε τα Χανιά στη τύχη τους. Κανένας σχεδιασμός. Καμία ουσιαστική παρέμβαση στις υποδομές του νομού μας. Δεν νοιάστηκαν καθόλου για το τόπο μας. Σκεφτείτε ότι για το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας της Κρήτης που είναι ο περίφημος ΒΟΑΚ ακόμη και οι μελέτες για τα Χανιά είναι ανύπαρκτες. Σκεφτείτε φίλες και φίλοι ότι είχαμε ένα υπουργό υγείας από το Ρέθυμνο και ένα αναπληρωτή υπουργό υγείας από τα Χανιά και η κατάσταση του Περιφερειακού Νοσοκομείου Χανίων είναι η χειρότερη σε όλη την Κρήτη, για να μην πω σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα της ΝΔ τόνισε πως  «έχουμε σχέδιο ρεαλιστικό και κοστολογημένο για όλες τις μεγάλες παρεμβάσεις. Γιατί είμαστε έτοιμοι και δεν θα χάσουμε ούτε μέρα. Γιατί έχουμε μάθει από τα λάθη μας .Γιατί εγγυητής για όλα αυτά είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αυριανός Κρητικός πρωθυπουργός που γνωρίζει τα προβλήματα και θέλει να δει την Κρήτη στην πρώτη γραμμή για την ισχυρή ανάπτυξη της Ελλάδας. Βάζουμε ψηλά τον πήχη για να κερδίσουν τα Χανιά αυτά που αξίζουν».

Η υποψήφια Βουλευτής Χανίων της ΝΔ χαρακτήρισε τις εκλογές της ερχόμενη Κυριακής ως τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών.

«Την Κυριακή, δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείψει κανένας από τις κάλπες. Ούτε ένας. Εμείς οι Χανιώτες έχουμε κι ένα ξεχωριστό στοίχημα μπροστά μας. Να φέρουμε πρώτη τη Νέα Δημοκρατία στο νομό μας κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ από την μεταπολίτευση και μετά. Θα είναι ένα ηχηρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής και ελπίδας μαζί με αυτό που θα στείλει ολόκληρη η Ελλάδα»  ανέφερε η κα Μπακογιάννη.

Καταλήγοντας η Ντόρα Μπακογιάννη υπογράμμισε «Το μέλλον  των παιδιών μας και των γενιών που έρχονται είναι στο χέρι μας. Όλοι μαζί θα πάμε την Ελλάδα μπροστά. 
Όλοι μαζί θα ανεβάσουμε τα Χανιά μας πιο ψηλά.
Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γιατί όλο αυτό τον καιρό μου δείξατε την αγάπη σας με κάθε τρόπο. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας ανταποδίδοντας και την αγάπη και την εμπιστοσύνη. Δεσμεύομαι ότι τα Χανιά θα έχουν και πάλι φωνή ισχυρή και αποτελεσματική.
Εμπρός όλοι μαζί για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Για την νίκη του Χανιώτη Κυριάκου Μητσοτάκη. Για την ισχυρή και αυτοδύναμη Ελλάδα.
Καλό αγώνα ως την Κυριακή». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook