«Περπατούσα, με πλησίασαν δύο τύποι, χωρίς να ξέρω γιατί με πλησιάζουν»
 
Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας μίλησαν στις κάμερες για τον ξυλοδαρμό που υπέστη ο γνωστός τραγουδιστής χθες στην Καλλιθέα.

Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ένα 24ωρο μετά τον ξυλοδαρμό του από άγνωστους άνδρες στη Λεωφόρο Συγγρού που τον οδήγησε στο νοσοκομείο με μώλωπες, ο Θέμης Αδαμαντίδης ανέφερε: «Περπατούσα, με πλησίασαν δύο τύποι και χωρίς να ξέρω γιατί με πλησιάζουν… Μου είπαν για κάτι χρήματα, τα οποία έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος… Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε το δίκιο μας… Ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν άνομες πράξεις και ανήθικες».

Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε να γίνει η συνέντευξη και πρόσθεσε ότι η ΕΛΑΣ έκανε «καταπληκτική δουλειά».

«Πριν από δύο μήνες ήρθε στο γραφείο μου, τηλεφώνησα προσωπικά και στον επιχειρηματία, ο οποίος μου είπε ότι έχει ένα τέτοιο συμφωνητικό. Του είπα σε παρακαλώ πολύ, για να συμβουλεύσω κατάλληλα τον Θέμη Αδαμαντίδη, φέρτο στο γραφείο μου. Ουδέποτε επικοινώνησε ξανά μαζί μου, δεν μου το απέστειλε. Έχω και το αντίγραφο της μηνύσεως που φαίνονται τα αίματα», είπε ο κ. Κούγιας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook