Ξεκίνησε την Παρασκευή (05/07) με παραπάνω από 400 συμμετοχές (!) το τουρνουά 3on3 streetball “Τάπα στη βία και τον ρατσισμό”, στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά. 

Το τουρνουά κόσμησε με την παρουσία του ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ Παναγιώτης Γιαννάκης. Πολλοί θεατές, αλλά και οι συμμετέχοντες του τουρνουά, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον “δράκο”.

Η έναρξη των αγώνων δόθηκε από τον Χανιώτη πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών Ανδρέα Γλυνιαδάκη και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού των Χανίων, Σταύρο Φιωτάκη.

Οι διοργανωτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη συμμετοχή του κόσμου και ήδη τα Χανιά βάζουν υποψηφιότητα για να βρεθούν στο καλεντάρι των τουρνουά και το καλοκαίρι του 2020!

Οι αγώνες συνεχίζονται το Σάββατο (06/07) και ο επίλογος θα “γραφτεί” το πρωί της Κυριακής (11:30 – 12:30) με το μεγάλο event στο σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ, στους Αγίους Αποστόλους. Εκεί θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του τουρνουά, όποιος επιθυμεί, μπορεί μέσω του «Ορίζοντα» να δώσει δείγμα του μυελού των οστών, για τους συνανθρώπους μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook