Η φυσική μάσκα που σας προτείνουμε σήμερα θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε τις θαυματουργές ιδιότητες του ανανά για μείωση της εμφάνισης αυτών των μικρών ρυτίδων γύρω από τα μάτια ή το «πόδι της χήνας».

Μπορούμε να ενισχύσουμε τη δράση της χρησιμοποιώντας λίγο μέλι.

Το υλικό αυτό, εκτός από τη μείωση των ρυτίδων, μπορεί να βοηθήσει και στην αφαίρεση των νεκρών κυττάρων.

Υλικά

1 μεγάλη φέτα ανανά
2 κουταλιές της σούπας μέλι (50 γραμμάρια)

Προετοιμασία

Αφαιρέστε τη φλούδα του ανανά και κόψε μια μεγάλη φέτα. Βάλτε τα υλικά σε ένα μπλέντερ.
Εφόσον δημιουργηθεί ένας φυσικός χυμώδης πουρές, προσθέστε δυο κουταλιές της σούπας μέλι και ανακατέψτε.

Τρόπος εφαρμογής

Νωρίς το βράδυ, πλύντε το πρόσωπό σας και αφαιρέστε όλα τα ίχνη του μακιγιάζ ματιών. Εφαρμόστε αυτή τη μάσκα στην περιοχή γύρω από τα μάτια, φροντίζοντας να καλύψετε τις ρυτίδες.
Αφήστε τη να δράσει για 20 με 30 λεπτά πριν την ξεπλύνετε με κρύο νερό. Σε περίπτωση που έχει περισσέψει μάσκα, φυλάξτε τη στο ψυγείο.

Beauty Tips

Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε κάθε μέρα ή τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Μερικά από τα στοιχεία του ανανά μπορεί να κάνουν το δέρμα σας ευαίσθητο στον ήλιο. Γι’ αυτό το λόγο καλό είναι να αποφεύγετε την άμεση έκθεση στον ήλιο, εφόσον χρησιμοποιείτε αυτή τη μάσκα. Για να αποφύγετε τυχόν ηλιακά εγκαύματα ή άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες, να τη χρησιμοποιείτε μόνο βραδινές ώρες και μην ξεχνάτε να εφαρμόζετε αντηλιακή κρέμα την επόμενη μέρα.
Αν έχετε κάποια ευαισθησία ή δερματική πάθηση, καλό είναι να κάνετε ένα μικρό δερματικό τεστ πριν εφαρμόσετε το προϊόν σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών σας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook