Εντυπωσιακά συνεχίζεται για τους Χανιώτες κολυμβητές το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Καζάν της Ρωσίας, με τον Αλέξανδρο Κάχρη να σημειώνει δύο πανελλήνια ρεκόρ στα 800μ. ελεύθερο.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής του ΝΟΧ έκανε διπλό πανελλήνιο ρεκόρ, στις κατηγορίες εφήβων και παίδων, τρέχοντας στην αργή σειρά του αγωνίσματος.

Ο Κάχρης έκανε 8:02.83, με το προηγούμενο ρεκόρ να ήταν 8:12.96, από τον περασμένο Μάιο. Παράλληλα κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων, που κατείχε από το 2015 ο Δημήτρης Νέγρης του Ολυμπιακού με 8:03.20.

Μετά τη διεξαγωγή της γρήγορης κούρσας το απόγευμα του Σαββάτου (06/07) ο Κάχρης κατετάγη 5ος.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Στην τιμητική 5η θέση τερμάτισε ο Αλέξανδρος Κάχρης μετά την διεξαγωγή της γρήγορης σειράς στο αγώνισμα των 800μ. ελεύθερο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στο Καζάν.

Η επίδοση που σημείωσε το Σάββατο το πρωί ο Χανιώτης πρωταθλητής τον ανέδειξε τελικά πολύ ψηλά στη γενική κατάταξη. Μάλιστα, ο χρόνος του με 8:02.83 αποτελεί όπως είναι γνωστό πανελλήνιο ρεκόρ παίδων και εφήβων.

Μετά την τελευταία κούρσα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου, πρωταθλητής Ευρώπης στο συγκεκριμένο αγώνισμα αναδείχτηκε ο Ρώσος, Ιλία Σιμπίρτσεφ με 7:52.83, 2ος ο επίσης Ρώσος, Αλεξάντρ Εγκόροφ με 7:53.34 και 3ος ο Γερμανός, Σβέν Σβαρτζ με 7:53.84.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook