Η εξαφάνιση της Αμερικανίδας βιολόγου στα Χανιά έχει γίνει είδηση σε διεθνή πρακτορεία όπως το Assosiated Press,  The Washington Post, New York Times, ABC News online κα διεθνή ταμπλόιτ

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Eaton Suzanne,  που με την επιστημονική της ιδιότητα βρισκόταν στα Χανιά στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. και τα ίχνη της αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης όταν και ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Κολυμβαρίου.

Οι έρευνες που γίνονται με τη συνδρομή αστυνομίας, πυροσβεστικής και λιμενικού, από ξηρά, θάλασσα και αέρα, με τη συνδρομή δύο drone,  επικεντρώθηκαν σε όλη την ακτογραμμή από Κολυμπάρι μέχρι Μένιες και Ραβδούχα, σε όλη τη χερσόνησο Ροδωπού και στον ευρύτερο θαλάσσιο χώρο των κόλπων Χανίων και Κισσάμου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η ΠΥ ανακοίνωσε οτι θα ενισχύσει τις δυνάμεις της με τμήμα της 1ης ΕΜΑΚ από την Αθήνα, με πυροσβέστες και διασωστικό σκύλο, αλλά και την ομάδα ΕΝΑΜΟΝΟΧ, η οποία πραγματοποιεί έρευνες στην θάλασσα.

Την ίδια ώρα, η είδηση της εξαφάνισης της Αμερικανίδας βιολόγου κάνει το γύρο του κόσμου με δημοσιεύματα σε διεθνή πρακτορεία όπως το Assosiated Press,  τη Washington Post, τους New York Times, το ABC News online κα διεθνή ταμπλόιτ.

H οικογένειά της έχει δημιουργήσει και σχετική σελίδα στο Facebook για όσους θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες, ενώ ανακοινώθηκε οτι, συνάδελφοι, συγγενείς και φίλοι της 60χρονης Αμερικανίδας, θα προσφερουν αμοιβή 50.000 ευρώ σε οποιους δώσουν πληροφορίες που θα βοηθήσουν στoν εντοπισμό της αγνοούμενης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook