Με τις φήμες χωρισμού να κάνουν ακόμα πιο… πυκνό το πέπλο μυστηρίου γύρω από την προσωπικη της ζωή, η ίδια δείχνει να αδιαφορεί για όλα και να απολαμβάνει το καλοκαίρι της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Η εν λόγω καλλονή βρέθηκε για ακόμη μία φορά στη Μύκονο για μίνι διακοπές αν και είναι αναγκασμένη, λόγω δουλειάς, να επιστρέφει στην Αθήνα. Όμως και πάλι στο αγαπημένο της νησί καταλήγει αφού λατρεύει τον κοσμοπολίτικο αέρα του νησιού.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές της στις ξαπλώστρες του Pasaji να απολαμβάνει την σαμπάνια της. Φορώντας ένα χρυσό μπικίνι που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της, η μελαχρινή καλλονή έγινε το επίκεντρο των υπόλοιπων λουόμενων στην παραλία του Ορνού στη Μύκονο όπου έχει γίνει πλέον συχνή θαμώνας.

Απολάμβανε την ηλιοθεραπεία της και μόνο όταν ένιωσε να ζεσταίνεται πολύ πήρε τη σκυλίτσα της, που δεν αποχωρίζεται ποτέ και μπήκαν στη θάλασσα για μία δροσιστική βουτιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό η προσωπική ζωή της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας λόγω των φημών που κυκλοφορούν και τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον επί χρόνια αγαπημένο της. Η ίδια διέψευσε μέσω των social media τις φήμες όμως πρέπει να σημειώσουμε ότι στις φωτογραφίες που έχουμε από τη Μύκονο, είναι εντελώς μόνη και με μόνη συντροφιά τη σκυλίτσα της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook