Πώς ερμηνεύουν το αποτέλεσμα στον ΣΥΡΙΖΑ τοπικά

Το γεγονός ότι ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος σε ποσοστά στο νομό αλλά παρόλα αυτά εκλέγει έναν βουλευτή έναντι τριών της ΝΔ που ήρθε δεύτερη στην περιφερειακή ενότητα Χανίων, επισημαίνει ο τοπικος ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Παπανδρέου ανέφερε ότι το κόμμα διατηρεί τις δυνάμεις του καθώς οι απώλειες που έχει από το 2015 είναι 4 μονάδες.

Όπως είπε ο κ. Παπανδρέου: “Αυτό δείχνει ότι είναι ο σταθερός πυλώνας υπεράσπισης της αξιοπρέπειας του λαού. Δίνουμε συγχαρητήρια στη ΝΔ για τη νίκη της ελπίζουμε αυτή η νίκη να μην μετατραπεί σε ήττα για τον ελληνικό λαό. Ελπίζουμε το “μαξιλάρι” που κατόρθωσε να δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον ιδρώτα του λαού να μην μετατραπεί σε άλλο ένα δωράκι στα μεγάλα συμφέροντα, τις τράπεζες και τους φίλους της ΝΔ. Από την αντιπολίτευση θα πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό της κοινωνίας.

Στον νομό Χανίων για άλλη μια φορά είμαστε πρώτοι, η ΝΔ δεν κατάφερε να κάνει μπλε τον νομό. Έχουμε έναν βουλευτή ενώ η ΝΔ τρεις, παρόλο που είμαστε πρώτοι”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook