Από αέρος, θαλάσσης και ξηράς, τοπικές αρχές και εθελοντές αδιάκοπα συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της αγνοούμενης Αμερικανίδας

Η 60χρονη Suzanne αγνοείται από την Τρίτη 2 Ιουλίου, όταν και ξεκίνησε πεζοπορία στην περιοχή του Κολυμβαρίου ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια εξέλιξη. 

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Eaton Suzanne,  βρισκόταν στα Χανιά στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Η κινητοποίηση των τοπικών αρχών και εθελοντών που αδιάκοπα συμμετέχουν στις έρευνες είναι μεγάλης έντασης και απαιτήσεων ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είναι επαρκής ώστε να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης της 60χρονης.

Εκτός από την Αστυνομία, το Λιμενικό και την Πυροσβεστική, με δυνάμεις που μέχρι και χθες ενισχύθηκαν, στη συντονισμένη επιχείρηση εντοπισμού της Αμερικανίδας βιολόγου, συμμετέχουν αρκετοί εθελοντές από ξηρά και αέρα.

Αεροσκάφος της Αερολέσχης Χανίων “χτενίζει” μαζί με drone της ΠΥ την περιοχή από αέρος ενώ ενισχυμένες με εθελοντές είναι και οι επίγειες δυνάμεις, αποτελούμενες, από  πεζά τμήματα των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών Χανίων,  η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Ηρακλείου, ακόμα και κλιμάκιο εθελοντών από το Χαμόγελο του Παιδιού και η ομάδα ΕΝΑΜΟΝΟΧ, η οποία πραγματοποιεί έρευνες στην θάλασσα.

Οι συγγενείς της προσφέρουν χρηματική αμοιβή 50.000 ευρώ σε όποιον μπορεί να δώσει περισσότερα στοιχεία και να συμβάλλει στον εντοπισμό της 60χρονης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook