“Θα κάνω λοιπόν ό,τι μπορώ για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας”

Σε δήλωσή του αναφορικά με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου απο την οποία αναδείχθηκε για άλλη μία φορά βουλευτής Χανίων, με την Νέα Δημοκρατία, ο κ. Μανούσος Βολουδάκης αναφέρει τα εξής:

“Οι Έλληνες μίλησαν. Ξεκινά μια νέα μέρα για την πατρίδα μας, μια μέρα αναδημιουργίας, Μια μέρα που πρέπει να ανατείλει με ομόνοια, με ομοψυχία. Σαν αυτή που επέτρεψε στην πατρίδα μας, σε όλη της την ιστορία, όποτε έπεφτε να σηκώνεται πολύ γρήγορα ξανά στα πόδια της, να στέκει πάλι με το κεφάλι ψηλά.

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες που με ψήφισαν. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τις φίλες και τους φίλους που με συνέδραμαν στον αγώνα. Τους συνεργάτες που εθελοντικά δούλεψαν, ξενύχτησαν και έτρεξαν μαζί μου, με πάθος και δημιουργικότητα. Και βέβαια να ευχαριστήσω την οικογένειά μου: τη Σέβη που στάθηκε δίπλα μου σε όλα, και τα παιδιά μου, το Γιώργο, το Σήφη και τη Δάφνη που έδειξαν τόση κατανόηση στο βαρύ πρόγραμμα του μπαμπά στην προεκλογική περίοδο. 

Θέλω να σας διαβεβαιώσω όλους για ένα πράγμα. Δεν μπορώ να σκεφτώ περισσότερο τιμητικό τίτλο για μένα από του Βουλευτού Χανίων. Θα κάνω λοιπόν ό,τι μπορώ για να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook