Για ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από τη νέα δημοτική αρχή έκανε λόγο ο πρόεδρος της επιτροπής χάντμπολ του Κύδωνα Νότης Ψυλλάκης στο περιθώριο του αγώνα με τον Δούκα.

Ο επικεφαλής της Χανιώτικης ομάδας άφησε αιχμές για τη νέα Δημοτική αρχή από την οποία όπως υποστήριξε έχει λάβει υποσχέσεις για τη στήριξη του συλλόγου οι οποίες έως τώρα δεν έχουν υλοποιηθεί: «Αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα πράγματα από όσα έχει σημειώσει έως τώρα. Μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη, αρκεί να έχει τη στοιχειώδη στήριξη από τις τοπικές αρχές» προλόγισε ο Νότης Ψυλλάκης για να συμπληρώσει «Περιμένουμε από τον νέο Δήμαρχο να μας στηρίξει εμπράκτως. Έχουμε λάβει υποσχέσεις, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει το βήμα που περιμέναμε. Αν υποστηριχθεί η ομάδα μπορεί όχι μόνο να είναι η σημαιοφόρος του χανιώτικου αθλητισμού αλλά να δώσει παιχνίδια στην Ευρώπη και να διαφημίσει το Νομό ».
Στη πορεία ο πρόεδρος χάντμπολ του ΑΟ Κύδων έγινε πιο συγκριμένος αν και απέφυγε τις λεπτομέρειες: «Έχουμε συνεννοηθεί με τον Δήμαρχο αμέσως μετά την εκλογή του, τού έχουμε προτείνει συγκεκριμένα πράγματα τα βρήκε απόλυτα λογικά, εύλογα, αν και δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς. Αυτά, σύμφωνα με το πλάνο θα έπρεπε ήδη να είχαν υλοποιηθεί . Θέλουμε να πιστεύουμε ότι καταβάλλονται προσπάθειες και ότι θα πραγματοποιηθούν στο εγγύτατο μέλλον».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook