Αποκλεισμένη η περιοχή από τις αστυνομικές αρχές - Έρευνες απο ειδικό κλιμάκιο - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο απο το σημείο των ερευνών

Πρώτη ενημέρωση 10.03 / Τελευταία ενημέρωση 15.01

Ο τραγικός επίλογος των ερευνών για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας Eaton Suzanne που είχε εξαφανιστεί στα Χανιά στις 2 Ιουλίου με την εξαφάνισή της να δηλώνεται στις 4 Ιουλίου, γράφτηκε σε μια σπηλιά στο Μάλεμε του δήμου Πλατανιά και συγκεκριμένα σε γερμανική μπούγκα (τεχνητή σπηλαίωση).

Το πτώμα της γυναίκας που το βράδυ, εντοπίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από πολίτη. Βρίσκεται σε στάση μπρούμητα, σε απόσταση αρκετών μέτρων μέσα στη μπούγκα με αποτέλεσμα να μην διακρίνεται το πρόσωπό της. Τα ρούχα που φορά το πτώμα είναι ίδια με αυτά της βιολόγου, ωστόσο πρέπει πρώτα να γίνει η ταυτοποίηση της γυναίκας.

Αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή ενώ ειδικά ερευνητικά κλιμάκια του "εγκληματολογικού" που ήρθαν απο την Αθλήνα, φορώντας λευκές φόρμες ερευνούν και την τελευταία λεπτομέρεια προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και σε αυτή την περίπτωση να συλλέξουν στοιχεία που πιθανόν να οδηγήσουν στον ή στους δράστες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση στην περιοχή καθώς και μεγάλη μυστικότητα γύρω από τις έρευνες, καθώς επισήμως οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν κάνει καμία δήλωση και καμία αναφορά για την υπόθεση μέχρι στιγμής.

Στο σημείο βρίσκεται και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης

Την ίδια ώρα το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι πώς βρέθηκε η άτυχη Αμερικανίδα βιολόγος σε τόσο μακρινή απόσταση από το αρχικό σημείο που αρχικά χάθηκε, μια απόσταση περίπου 10 χλμ.που δύσκολα διανύει κάποιος εκτός κι αν έχει όχημα, σε μια περιοχή άσχετη από την αρχική ακτίνα στην οποία θα μπορούσε να βρίσκεται.

Στον τόπο που βρέθηκε έφτασαν και συγγενείς της βιολόγου για την αναγνώριση και ταυτοποίηση της νεκρής. Να σημειώσουμε ότι η 60χρονη ήταν παντρεμένη με Βρετανό και ζούσε στη Γερμανία.

Θυμίζουμε ότι η 60χρονη βιολόγος, η οποία ήταν γνωστή στον κλάδο της για το ερευνητικό της έργο, συμμετείχε σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο που πραγματοποιείτο στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, όταν χάθηκαν τα ίχνη της.

Δείτε πώς είναι στο εσωτερικό της η "μπούγκα" στην οποία βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook