Στο διεθνές καμπ “Patras Taekwondo Seminar” συμμετείχε το τριήμερο 5-7 Ιουλίου ο ΑΣ. Κρήτες.

Το καμπ διοργάνωσε η Δύναμη Πατρών, με προσκεκλημένο τον προπονητή της Εθνικής Βελγίου Jelle Vicca.

Η ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες έχει ως εξής:

Επεστρεψε από την Πάτρα η αποστολή του Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ, η οποία συμμετείχε στο διεθνές camp PATRAS TAEKWONDO SEMINAR  το τριήμερο 5-6-7 Ιουλίου, το οποίο διοργάνωσε η Δύναμη Πατρών με προσκεκλημένο τον προπονητή της εθνικής ομάδας του Βελγίου Jelle Vicca, μαζί με 17μελή αποστολή αθλητών. Στο σεμινάριο επίσης βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ολλανδίας Richard Molle καθώς και κορυφαίοι σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, πολλοί πανελληνιονίκες, αγωνιστικές ομάδες από την Κύπρο,τη Νορβηγία και την Ολλανδία, η βέλγικη KEUMGANG, καθώς και ηχηρά ονόματα του εγχωρίου Ταεκβοντο όπως ο Αργύρης Σοφοτάσιος – Πρωταθλητής Ευρώπης Εφήβων,η Φανή Τζέλη – τρίτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νεων του 2018, ο Παύλος Λιότσος- χάλκινος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών (Deaflympics) 2017, τους οποίους είχαν την ευκαιρία να τους θαυμάσουν από κοντά.

Ο προπονητής του συλλόγου Καντάρας Νίκος δήλωσε: Οι αθλητές του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν με μια απ’ τις καλύτερες ομάδες του κόσμου στις κατηγορίες των παίδων και εφήβων και έμειναν εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο των αθλητών και το πώς δουλεύουν, αποκομίζοντας έτσι πολλές και πλούσιες εμπειρίες για την συνέχεια, έβγαλαν όλο το πρόγραμμα εις πέρας και είχαν άψογη συμπεριφορά.

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για αυτό το πολύ όμορφο και επικοδομητικό σεμινάριο και τους ευχαριστούμε θερμα για την πρόσκληση.

Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε όμορφα αξιοθέατα όπως η Ναύπακτος, την διαδρομή του οδοντωτού σιδηρόδρομου έως τα Καλάβρυτα, καθώς και τον αρχαιολογικό χώρο και μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Τα παιδιά γέμισαν εικόνες και παραστάσεις και γύρισαν γεμάτα όμορφες εμπειρίες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και τα ωθούν σε τόσο ωραίες δραστηριότητες με απώτερο σκοπό την γενική τους βελτίωση.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί για ακόμα μια φορά τους μεγάλους του χορηγούς Anek lines & blue star ferries για την ευγενική τους χορηγία και την συνεχή τους στήριξη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook