Την Πέμπτη (11/07), με τις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, ξεκινά το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης, στη Θεσσαλονίκη. 

Για τον ΝΟΧ στην αποστολή ξεχωρίζει η παρουσία του Αλέξανδρου Κάχρη, που προέρχεται από το εντυπωσιακό πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ. ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Καζάν.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Στη Θεσσαλονίκη, με τις κατηγορίες παίδων-κορασίδων, ανοίγει την Πέμπτη (11/7) η αυλαία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα δώσει το παρών με δύο αθλητές και πέντε αθλήτριες, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Ανάμεσα τους, ξεχωρίζει η παρουσία για τον Αλέξανδρο Κάχρη, ο οποίος πριν λίγες ημέρες αναδείχθηκε με ένα εντυπωσιακό πανελλήνιο ρεκόρ στην 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στο αγώνισμα των 800μ. ελεύθερο, το οποίο διεξήχθη στο Καζάν της Ρωσίας.

Σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, θα ακολουθήσουν οι παμπαίδες-παγκορασίδες Α’ (16-18 Ιουλίου, Βόλος), παμπαίδες-παγκορασίδες Β’ (20-22 Ιουλίου, Βόλος), έφηβοι-νεάνιδες (26-28 Ιουλίου, Αθήνα) και άνδρες-γυναίκες (5-7 Αυγούστου, Αλιμος).

Αναλυτικά, η αποστολή για τον ΝΟΧ είναι η εξής: Γρηγοράκη, Διακολουκάς, Ζήνωνος, Κάχρης, Μουντουράκη, Νταουντάκη, Πολυμέρου.