Η σορός δεν φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ή σφαίρα 

Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της 60χρονης Αμερικανίδας Suzanne Eaton. 

Σήμερα λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή, Αντώνη Παπαδομανωλάκη. 

Σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης πρόκειται για δολοφονία. Η σορός, δεν φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο ή σφαίρα ενώ δεν υπάρχουν σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Επιπλέον, η δολοφονία δεν σημειώθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός, καθώς φαίνεται ότι μεταφέρθηκε εκεί ενώ ήταν ήδη νεκρή. Ο δράστης ή οι δράστες, μετέφεραν το άψυχο σώμα της 60χρονης στην στοά, η οποία απέχει περίπου εκατό μέτρα από την είσοδο του Γερμανικού καταφυγίου. 

Ο θάνατος της επήλθε από την απόφραξη των αεροφόρων οδών. Η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη οπότε η ταυτοποίηση έγινε, από στοιχεία που έδωσε ο σύζυγος της και αφορούσαν το ιατρικό ιστορικό της, από την οδοντοστοιχία της, ενώ διενεργήθηκε αξονική τομογραφία, ακτινογραφία. Ακόμα, εξετάστηκαν ουλές και έγιναν και οδοντογράμματα. 

Υπενθυμίζεται ότι η 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγος Eaton Suzanne,  βρισκόταν στα Χανιά στο πλαίσιο συνεδρίου στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, όταν χάθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2 Ιουλίου και οι συνάδελφοι της ειδοποίησαν τις Αρχές. 

Την Τρίτη 9 Ιουλίου, η σορός της 60χρονης, βρέθηκε σε ένα δαιδαλώδες τούνελ, από την γερμανική κατοχή της Κρήτης, στην περιοχή του Μάλεμε. 

Το σημείο που βρέθηκε η σορός της 60χρονης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook