Δείπνο προς τιμή του πρωταθλητή Ευρώπης στα 200 και 400μ. μικτή, Απόστολου Παπαστάμου, παρέθεσε το βράδυ της Τετάρτης (10/07) ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων. 

Μέσα σε όμορφο κλίμα, στο εστιατόριο “ΕΝΕΤΙΚΟ” στο Παλιό Λιμάνι, η οικογένια του ΝΟΧ παρέθεσε το τραπέζι στον αθλητή που έκανε υπερήφανα τα Χανιά και ευρύτερα την Ελλάδα με τα κατορθώματά του.

Παρόντες ήταν η οικογένεια του Απόστολου Παπαστάμου, ο προπονητής του και προπονητής κολύμβησης του ΝΟΧ, Κώστας Τζιλιβάκης, εκπρόσωποι-δημοσιογράφοι από τα τοπικά ΜΜΕ, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του τμήματος κολύμβησης του ΝΟΧ, ο νέος δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αλλά και η αρμόδια σε θέματα αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων Κατερίνα Ζομπανάκη.

Οσον αφορά τον νέο δήμαρχο Χανίων τόνισε τη χαρά που αισθάνεται για το γεγονός ότι ένα νέο παιδί κατάφερε να πετύχει τόσο μεγάλες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, εξαίροντας το έργο των προπονητών και του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Ευχήθηκε, παράλληλα, καλή επιτυχία στον Απόστολο στην πορεία της καριέρας του.

Ο Παπαστάμος από την πλευρά του ευχαρίστησε για όλη αυτή την αγάπη που εισπράττει απ’ όλους, ενώ ο Κώστας Τζιλιβάκης σημείωσε ότι η προσπάθεια που έγινε ήταν μετά από πολλές ώρες προπονήσεων μέσα στην πισίνα.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook