Η Επισκοπή συμπλήρωσε το “καρέ” στους τερματοφύλακες με την απόκτηση του Χανιώτη Μάρκου Κουράκη και την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γιάννη Μαναδάκη και Νίκολα Γκαβρίλοβιτς. 

Η ανακοίνωση για τον Κουράκη αναφέρει τα εξής:

Τον τερματοφύλακα Μάρκο Κουράκη απέκτησε η Επισκοπή μας. Ο νεαρός είναι ένας φέρελπις τερματοφύλακας ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας κ. Βέλιτς. Ο ίδιος κατέφθασε στα γραφεία του συλλόγου όπου έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρό μας, κ. Νικολιδάκη. Με την έλευση του Μ. Κουράκη οι τερματοφύλακες είναι τέσσερις (Χανιωτάκης, Κουράκης, Μανιαδάκης, Γκαβρίλοβιτς). 

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μάρκου Κουράκη. Ο 21χρονος τερματοφύλακας (έχει γεννηθεί στις 20 Ιανουαρίου του 1998 στα Χανιά), έχει ύψος 1.84μ. και έχει ξεκινήσει το ποδοσφαιρικό του ταξίδι από τον Άρη Σούδας.

Σε ομάδες που αγωνίζονται σε εθνική κατηγορία, αγωνίζεται τα τελευταία 3 χρόνια. Το 2016-17 αγωνίστηκε στον Πλατανιά Κ20, την επομένη (2017-18) πήρε μεταγραφή στον Ηρόδοτο (Γ’ Εθνική και άνοδο) και το 2018-19α’ αγωνίστηκε με την ομάδα στη Football League). Τον Ιανουάριο του 2019 τον «έκλεισε» η ΑΕ Λευκίμης όπου αγωνιζόταν έως και τον προσεχή Μάϊο.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία αλλά και κάθε ομαδική και ατομική επιτυχία».

Μ. Κουράκης: «Να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν»

Αμέσως μετά την συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας μας, ο νεοαποκτηθείς πορτιέρε έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισα σε μια ομάδα όπως η Επισκοπή. Μέσα από τη δουλειά μου και τις προπονήσεις θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Ευχαριστώ τους τη διοίκηση που με προσέγγισε τόσο όμορφα και φυσικά τον κ. Βέλιτς».

Οι ανακοινώσεις για Μανιαδάκη και Γκαβρίλοβιτς έχουν ως εξής:

Δύο τερματοφύλακες που, και ικανοί και μικροί σε ηλικία είναι (20 και 23 ετών αντίστοιχα), ο Γιάννης Μανιαδάκης και ο Νίκολα Γκαβρίλοβιτς υπέγραψαν τα δελτία ανανέωσής τους με την ομάδα μας. Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιάννη Μανιαδάκη και Νίκολα Γκαβρίλοβιτς. Πρόκειται για δύο τερματοφύλακες οι οποίοι συνεχίζουν στην Επισκοπή μας, ο πρώτος για 4η χρονιά καθώς προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας μας και ο δεύτερος για 2η.

Ο Γιάννης Μανιαδάκης έχει γεννηθεί στις 17/10/1999, έχει ύψος 1.87μ. και έχει προλάβει να γευθεί με την ομάδα μας ένα πρωτάθλημα (2017-18), ένα κύπελλο (2017) και τρία Σούπερ Καπ (2016, 2017, 2018).

Ο Νίκολα Γκαβρίλοβιτς έχει γεννηθεί στις 5/2/1996, έχει ύψος 1.85μ. και πέρυσι κατέκτησε με την ομάδα μας το κύπελλο ΕΠΣΡ (2019) και το Σούπερ Καπ (2018).

Ο σύλλογός μας, τους εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

Δηλώσεις:

Γ. Μανιαδάκης: «Βήματα προς τα εμπρός»

Και οι δύο πορτιέρε έκαναν δηλώσεις. Αρχικά ο Γιάννης Μανιαδάκης ανέφερε τα παρακάτω: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που συνεχίζει να με εμπιστεύεται. Έπειτα θα πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να δουλέψουμε πολύ προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Φυσικά, και εγώ από την πλευρά μου θέλω να κάνω κι άλλα βήματα προς τα εμπρός με την ομάδα».

Ν. Γκαβρίλοβιτς: «Ομάδα που σέβομαι και αγαπώ»

Ο Νίκολα Γκαβρίλοβιτς σημείωσε: «Θα δουλέψω για άλλη μια χρονιά σκληρά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα που σέβομαι και αγαπώ. Όλοι μαζί για την νίκη. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη και τον προπονητή κ. Βέλιτς και φυσικά την ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook