Το lifestyle της αδερφής της Αθηνάς Ωνάση και η υπερπολυτελή ζωή

Η Αθηνά Ωνάση ουδεμία σχέση έχει με την αδερφή της Γιοχάνα, αφού η τελευταία έχει έναν τρόπο ζωής εκ διαμέτρου αντίθετο με της Αθηνάς.

Η Αθηνά Ωνάση όταν έγινε 18 ετών και πέρασε στην κυριότητα της μέρος από την τεράστια περιουσία του παππού της Αριστοτέλη Ωνάση, αποφάσισε να ξεκόψει από το παρελθόν της. Ωστόσο, έχει τρία ετερο­θαλή αδέλφια από την πλευρά του πατέρα της Τιερί Ρουσέλ.

Ένα από αυτά, η μικρότερη αλλά όχι και τόσο αγαπημένη αδελφή της, Γιοχάνα Ρουσέλ, φαί­νεται ότι εκτός από τον ερωτά της με τον Ελ­βετό επιχειρηματία Αλεξάντερ Μπονβίν έκα­νε πρόσφατα και το επαγγελματικό της όνειρο πραγματικότητα.

Η πραγματικά… καυτή κόρη του Τιερί Ρουσέλ και της Γκάμπι Λάντχαγκε δημι­ούργησε μαζί με τον σύντροφο της την εφαρ­μογή που εδώ και καιρό σχεδίαζε και τους τελευταίους μήνες ασχολείται με το νέο της αυ­τό… εγχείρημα.

Η Γιοχάνα εδώ και περίπου τρία χρόνια δια­τηρεί σχέση με τον Μπονβίν, τον οποίο γνώρισε στο London School of Economics.

Οι δυο τους έχουν ως έδρα το Λονδίνο, αλλά από τις 25 Φεβρουαρίου, που έγινε η εκκίνηση της επιχείρησης τους, κάνουν διαρκώς ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Η εφαρμο­γή που δημιούργησε με τον σύντροφο της που έχει καταγωγή από τη Λωζάνη, αφορά την εξε­ρεύνηση της κάθε πόλης και τον εντοπισμό κα­λών και «ψαγμένων» μαγαζιών για διασκέδα­ση, για φαγητό και ποτό.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο κι αυτό φαίνεται και από τους λο­γαριασμούς του στα social media. Μάλιστα στο Facebook έχουν ακριβώς την ίδια φωτογραφία στο προφίλ, όπου ο ένας αγκαλιάζει τον άλλον.

Έντονη ζωή

Η συνιδιοκτήτρια πλέον της εν λόγω εφαρ­μογής αποφοίτησε από το London School of Economics τον Δεκέμβριο του 2017 και θεω­ρείται μια από τις πιο νέες και επιτυχημένες επιχειρηματίες, αφού τον Ιούλιο κλείνει τα 28.

Ο σύντροφος της επίσης πήρε το LSE του στο πάνω στα οικονομικά και το Real Estate, ενώ στο παρελθόν έχει δημιουργήσει και άλλες επι­χειρήσεις. Η πολλή δουλειά, ωστόσο, δεν φαί­νεται να στέκεται εμπόδιο στον ποιοτικό τρόπο ζωής τους ούτε στο πώς διασκεδάζουν.

Οι δυο τους μπορεί να αγαπούν την πολυτέλεια, αλλά, όπως δείχνουν, αγαπούν και τη φύση και λα­τρεύουν να την εξερευνούν. Τους αρέσουν οι καταδύσεις οι περιηγήσεις στο δάσος οι βόλ­τες σε λίμνες είτε πάνω σε σανίδες σερφ, είτε κάνοντας SUP. Aγαπούν επίσης το βουνό και ιδιαίτερα το σκι και είναι λάτρεις της αδρεναλίνης των extreme sports, όπως αυτό της ελεύθε­ρης πτώσης.

Η αρκετά περιπετειώδης και έντο­νη ζωή του ζευγαριού δεν περνάει απαρατή­ρητη. Αξίζει, μάλιστα, να αναφέρουμε ότι αυ­τός ο τρόπος ζωής της Γιοχάνα έρχεται σε κό­ντρα με τον πιο απλό τρόπο που έχει διαλέξει να ζει η αδελφή της Αθηνά Ωνάση, με την οποία δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις. Αντιθέτως η με­γαλύτερη αδελφή της Σαντρίν, διατηρεί πιο ζεστή επαφή με την Αθηνά, ενώ ο αδελφός τους Ερικ Κρίοτοφερ, απλώς τυπική.

Η μικρή κόρη του Τιερί Ρουσέλ, μάλιστα, παρόλο που είναι δεσμευμένη, δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλεί με τις πολύ σέξι ή και γυμνές εμ­φανίσεις της. Αυτό έχει συζητηθεί αρκετές φο ρές από την οικογένεια και την αδελφή της Αθη­νά, την οποία έχει αρκετά ενοχλήσει, γιατί δεν επιθυμεί να δίνει εξηγήσεις για τη συμπεριφο­ρά της Γιοχάνα.

Η Αθηνά Ωνάση, αν και αναμφι­σβήτητα βρίσκεται στην παγκόσμια λίστα των χρυσών κληρονόμων και θα είχε κάθε λόγο να απολαμβάνει τα πλούτη της αποφεύγει να προκαλεί με το πώς ζει, ενώ η Γιοχάνα έχει αντίθετη στάση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook