Στη βράβευση των Απόστολου Παπαστάμου και Αλέξανδρου Κάχρη προχωρά ο Δήμος Χανίων για τις επιτυχίες τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης, που έγινε στο Καζάν της Ρωσίας. 

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Χανίων την Τετάρτη (17/07, 11:00).

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Σε βράβευση των Απόστολου Παπαστάμου και Αλέξανδρου Κάχρη για τις επιτυχίες που κατάφεραν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξήχθη στο Καζάν της Ρωσίας αποφάσισε να προχωρήσει ο Δήμος Χανίων.

Ειδικότερα, οι βραβεύσεις στους δύο πρωταθλητές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη (17/7, 11:00) στο Δημαρχείο Χανίων.

Το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Χανίων είναι το εξής:

Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 11.00: Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα βραβεύσει τους Χανιώτες πρωταθλητές της κολύμβησης, Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη.

Την Τετάρτη (17/7) στις 11 το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα βραβεύσει στο Δημαρχείο Χανίων, τους Χανιώτες πρωταθλητές κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων και μέλη των Εθνικών ομάδων, Απόστολο Παπαστάμο και Αλέξανδρο Κάχρη.

Ο Απόστολος Παπαστάμος κατέκτησε πρόσφατα δύο χρυσά μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κολύμβησης που έγινε στο Καζάν της Ρωσίας, ενώ προκρίθηκε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν στο Τόκιο, το 2020.

Ο Αλέξανδρος Κάχρης πραγματοποίησε σπουδαίες επιδόσεις και πέτυχε πανελλήνια ρεκόρ στο ίδιο Πανευρωπαϊκό τουρνουά, ενώ κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook