Οι αρχικές έρευνες υποστηρίζουν ότι το βρέφος πέθανε από την κακοποίηση, αλλά τα αποτελέσματα της νεκροψίας θα καθορίσουν τις ακριβείς αιτίες θανάτου.

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο παιδικό νοσοκομείο της Νανσί βρέφος 1 έτους, σύμφωνα με το «L’Est Républicain», και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Το κοριτσάκι μαρτύρησε στα χέρια των γονιών του, οι οποίοι ικανοποίησαν τις ανώμαλες ορέξεις τους στο ίδιο τους το σπλάχνο.  Οι γονείς του συνελήφθησαν φερόμενοι ως ύποπτοι για βιασμό και φόνο, σύμφωνα την Μπεατρίς Μπλαντζέρ, δικηγόρο στην αντεισαγγελία της Νανσί.

Η ιστορία έγινε γνωστή, όταν οι γονείς πήγαν το βρέφος στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως εισήχθη στην μονάδα εντατικής θεραπείας, ωστόσο 21 ώρες αργότερα κατέληξε. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν στο σπίτι της οικογένειας. Η δικηγόρος τόνισε ότι περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές όταν η υπόθεση χαρακτηριστεί έγκλημα που αφορά ανηλίκους κάτω των 15 ετών και περιλαμβάνει βιασμό, βασανισμό και βαρβαρότητα.

Οι αρχικές έρευνες υποστηρίζουν ότι το βρέφος πέθανε από την κακοποίηση, αλλά τα αποτελέσματα της αυτοψίας θα καθορίσουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook