Δείτε πόσο κοντά περνάνε τα αεροσκάφη από τους ανθρώπους – Η ομάδα που ανήρτησε το βίντεο χαρακτηρίζει το αεροδρόμιο της Σκιάθου ως «το πιο τρελό στην Ευρώπη»

Τρόμο προκαλει το βίντεο που τραβήχτηκε τις περασμένες ημέρες στη Σκιάθο και δείχνει τουρίστες, εραστές της αδρεναλίνης και παθιασμένους με τα αεροπλάνα, να παίρνουν θέση λίγα μέτρα μακριά από τον διάδρομο προσγείωσης προκειμένου να απαθανατίσουν από κοντά ή να βγάλουν selfie με κάποιο από τα αεροσκάφη που προσγειώνονται στο νησί των Σποράδων.

Η ομάδα που κατέγραψε τις εικόνες που ακολουθούν επισκέφθηκε τη Σκιάθο για τέταρτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια «γιατί είναι ένα από τα πιο τρελά αεροδρόμια στην Ευρώπη».

 

Περιγράφοντας τι συμβαίνει στο αεροδρόμιο τα μέλη της ομάδας γράφουν στο βίντεο που ανήρτησαν στο YouTube: «Τα αεροπλάνα προσγειώνονται και απογειώνονται ακριβώς δίπλα σε έναν μικρό δρόμο. Την περασμένη εβδομάδα καταγράψαμε την εξαιρετικά χαμηλή προσγείωση ενός Embraer E190 της British Airways. Οι άνθρωποι που κατέγραφαν την προσγείωση υποχρεώθηκαν να πέσουν από το μικρό τοιχίο στο οποίο βρίσκονταν».

Σύμφωνα με την ίδια ομάδα «τα μεγαλύτερα αεροσκάφη που επιτρέπεται να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου είναι τα Boeing 757».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook