Δροσερή νοστιμιά για όλες τις ώρες

Υλικά για 2-4 άτομα

3 μεγάλα κομμάτια καρπούζι κομμένα σε φέτες
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
2 αγγουράκια κομμένα σε κύβους
Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ

Εκτέλεση

  • Σε ξύλο κοπής κόβετε σε χοντρά κομμάτια το καρπούζι και το ρίχνετε σε μια σαλατιέρα.
  • Ψιλοκόβετε τα φυλλαράκια μέντας, τη ντομάτα, τα αγγουράκια και τα ρίχνετε μέσα στη σαλατιέρα.
  • Στη συνέχεια χτυπάτε το χυμό λεμονιού με το μέλι, το ρίχνετε από πάνω και σερβίρετε.

Πηγή: newsbeast.gr